Απαλλαγή για Λουτσέσκου, Ανιγκό

Λεκτικό επεισόδιο είχαν την προηγούμενη στο ματς του Λεβαδειακού με τον ΠΑΟΚ για την πρώτη αγωνιστική της Super League, οι Ραζβάν Λουτσέσκου και Ζοζέ Ανιγκό.

Οι δύο προπονητές κλήθηκαν σε απολογία από την Λίγκα με το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό να τους απαλλάσσει.

Αναλυτικά οι σχετικές αποφάσεις έχουν ως εξής: «Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 1ης αγωνιστικής. Αναλυτικά

:

Α) ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης: «Βάσει των αναφερομένων στο από 19/08/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 19/08/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: επιβάλλει την χρηματική ποινή των χιλίων πεντακοσίων ευρώ.

Β) ΠΑΕ ΠΑΟΚ, LUCESCU RAZVAN (προπονητή): «Βάσει των αναφερομένων στο από 20/08/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 20/08/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα»: Για τη συμπεριφορά του κ. LUCESCU RAZVAN: απαλλάσσονται.

Γ) ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ, ANIGO JOSE (προπονητή): «Βάσει των αναφερομένων στο από 20/08/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 20/08/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα»: Για τη συμπεριφορά του κ. ANIGO JOSE: απαλλάσσονται.

Δ) ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα: «Βάσει των αναφερομένων στο από 19/08/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 19/08/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: επιβάλλει την χρηματική ποινή των χιλίων ευρώ».

Keywords
Τυχαία Θέματα