Ανέστης Αναστασιάδης: Πιο ξεκάθαρο από ποτέ ότι ο ΠΑΟΚ πάει για πρωτάθλημα

O ποδοσφαιριστής της Λαμίας, Ανέστης Αναστασιάδης μίλησε για τον ΠΑΟΚ και τον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής στην Τούμπα, ενώ παράλληλα υποστήριξε πως ο Δικέφαλος είναι το φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Όλα τα αυθεντικά προϊόντα του ΠΑΟΚ μόνο στο PAOK FC Official Store

Αναλυτικά

τα όσα δήλωσε στο "Αθλητικό Metropolis 95,5":

«Σίγουρα μετά τη διακοπή όλες οι ομάδες θα προσπαθήσουμε να βρούμε το ρυθμό μας. Δεν περιμέναμε να έχουμε τόσους βαθμούς, καθώς είχαμε εύκολο πρόγραμμα. Για τη Λαμία δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι. Σ΄ όλα τα παιχνίδια να διεκδικούμε αποτέλεσμα για να πετύχουμε τον στόχο μας. Δεν πρέπει να υπάρχει εφησυχασμός».

Για το μας με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα: «Θα σεβαστούμε τον ΠΑΟΚ που είναι μεγάλη ομάδα με τεράστια ιστορία, θα είναι μία ακόμα εμπειρία για τον κόσμο μας, παίζει ρόλο που ο ΠΑΟΚ δεν έχει κόσμο κι αν είμαστε τυχεροί να πάρουμε κάποιον βαθμό. Όταν έρχεσαι μέσα στην Τούμπα που ο ΠΑΟΚ έχει παιδιά με πάρα πολύ ποιότητα πρέπει να είσαι τέλεια αμυντικά και να εκμεταλλευτείς την κόντρα επίθεση και όσοι ήρθαν στην Τούμπα αυτό το πλάνο ακολούθησαν κι αυτό εμείς θα επιδιώξουμε να κάνουμε την Κυριακή. Δεν έχουμε την εμπειρία για να παίξουμε ένα διαφορετικό ποδόσφαιρο, ο ΠΑΟΚ θα έχει τον πρώτο λόγο. Όλες οι ομάδες έχουν και πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα».

Για ποιους παίκτες πρέπει να προσέξει η Λαμία: «Φέτος ο ΠΑΟΚ εκτός από μία ενδεκάδα παιδιών που είναι πάρα πολύ ποιοτικοί και παιδιά που θα έρθουν από τον πάγκο μπορούν να ξεκλειδώσουν άμυνες. Οι πιο επικίνδυνοι είναι οι τέσσερις μπροστά. Εμείς θα πρέπει να κάνουμε το τέλειο παιχνίδι για να πάρουμε κάτι. Αν θα πάρεις κάτι, θα είναι τεράστια επιτυχία».

Για το ότι ο ΠΑΟΚ στα προηγούμενα παιχνίδια κέρδισε με 1-0: «Εκεί είναι το κλειδί. Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ πίεση και ο στόχος είναι πιο ξεκάθαρος από ποτέ ότι πάει για πρωτάθλημα κι αν αποφύγουμε να φάμε από νωρίς γκολ, σίγουρα θα έχουμε τύχη και ειδικά αν ήμαστε πιο αποτελεσματικοί θα πάρουμε τον βαθμό».

Keywords
Τυχαία Θέματα