Αγώνες ποδηλασίας σήμερα στο Σέιχ-Σου από τον Δ. Νεάπολης - Συκεών

ψΟ αγώνας θα διεξαχθεί για τρίτη συνεχή χρονιά, ενώ παράλληλα με τον διασυλλογικό αγώνα, διοργανώνονται και Open αγώνες team relay, ανοιχτοί για όλους τους δημότες και πολίτες. Έτσι, την Κυριακή το Σέιχ-Σου αναμένεται να καταληφθεί από ποδηλάτες έτοιμους να δαμάσουν απότομες ανηφόρες και κοφτές στροφές!

«Συνεχίζουμε με ενθουσιασμό και ένταση την προσπάθεια για να προάγουμε τον μαζικό αθλητισμό, να σηκώσουμε τον κόσμο από τον καναπέ, να τον κάνουμε να ενεργοποιηθεί. Στο πλαίσιο αυτό διοργανώνουμε γεγονότα

που γίνονται δεκτά με ενθουσιασμό από μικρούς και μεγάλους, από άτομα κάθε ηλικίας που αγαπούν την άθληση», τονίζει ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών Σίμος Δανιηλίδης, καλώντας μικρούς και μεγάλους να συμμετάσχουν και σ’ αυτή τη διοργάνωση.

Το μεγάλο ραντεβού των ποδηλατών θα γίνει στην τοποθεσία «Πηγή μπαρμπα-Γιώργη» στην περιοχή του Αθλητικού Κέντρο Αγ. Παύλου, με την πρώτη εκκίνηση να πραγματοποιείται στις 11 το πρωί.γώνα Ορεινής Ποδηλασίας κατηγορίας παμπαίδων-κορασίδων-παγκορασίδων και μίνι (μικρά και μεγάλα), με την ονομασία «BOTTECCHIA BIKE & FAMILY», διοργανώνει ο Δήμος Νεάπολης Συκεών σε συνεργασία με τον τον Ποδηλατικό Όμιλο «ΒΕΛΟΣ», την Κυριακή 21 Μαϊου.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί για τρίτη συνεχή χρονιά, ενώ παράλληλα με τον διασυλλογικό αγώνα, διοργανώνονται και Open αγώνες team relay, ανοιχτοί για όλους τους δημότες και πολίτες. Έτσι, την Κυριακή το Σέιχ-Σου αναμένεται να καταληφθεί από ποδηλάτες έτοιμους να δαμάσουν απότομες ανηφόρες και κοφτές στροφές!

Το μεγάλο ραντεβού των ποδηλατών θα γίνει στην τοποθεσία «Πηγή μπαρμπα-Γιώργη» στην περιοχή του Αθλητικού Κέντρο Αγ. Παύλου, με την πρώτη εκκίνηση να πραγματοποιείται στις 11 το πρωί.

Keywords
Τυχαία Θέματα