Αυτά είναι τα 5 καλύτερα σ*ξ tips του καλοκαιριού

Αυτά είναι τα 5 καλύτερα sex tips του καλοκαιριού, τα οποία αν τα ακολουθήσετε ίσως βελτιώσετε τη σεξουαλική σας ζωή, τώρα το καλοκαίρι.

Αναλυτικά:

Φτιάξε σέξι λίστα: Κάθε εβδομάδα όλες οι νοικοκυρές ετοιμάζουν μια λίστα με τα πράγματα που θα ψωνίσουν στο σούπερ μάρκετ. Μήπως ήρθε η ώρα να ετοιμάσεις και μια πιο «σέξι» λίστα. Γράψε σε ένα χαρτί όλα αυτά που θες να δοκιμάσεις

με τον σύντροφό σου και κανονίστε ένα ραντεβού για να αρχίσετε να τα κάνετε ένα ένα.

Δημιούργησε «κώδικα του σεξ»: Πίστεψέ με αυτός ο κώδικας θα σου αρέσει πολύ! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αρχίσεις να χρησιμοποιείς συγκεκριμένες λέξεις και φράσεις με τον σύντροφό σου που παραπέμπουν σε σεξ. Έτσι, ακόμα κι αν είστε έξω με παρέα θα μπορείς άνετα να του πεις μπροστά σε όλους τι θες να σου κάνει αργότερα στο κρεβάτι, χωρίς κανείς να καταλάβει τίποτα.

Ξεκίνα τους κοιλιακούς: Μπορεί να σου φαίνεται παράλογο αλλά ισχύει 100%. Όσο πιο δυνατοί είναι οι κοιλιακοί σου τόσο περισσότερο θα απολαμβάνεις το σεξ. Έχοντας δυνατούς κοιλιακούς θα μπορείς να κρατηθείς σε πολλές στάσεις για περισσότερη ώρα και θα νιώθεις μεγαλύτερη ικανοποίηση σε κάθε στάση.

«Ξεφούσκωσε» την κοιλιά σου: Πόσες φορές σου έχει τύχει, κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες, να τρως υπερβολικά πολύ και να μην μπορείς μετά να απολαύσεις το σεξ; Ειδικοί σεξολόγοι αναφέρουν το εξής τρικ. Μπες για ένα γρήγορο ντους στην μπανιέρα και χάιδεψε την κοιλιά σου δημιουργώντας ένα ανάποδο C. Μέσα σε λίγα λεπτά η κοιλιά σου θα έχει ξεφουσκώσει και θα νιώθεις super hot again!

Φόρα κάλτσες: Όσο περίεργο κι αν φαίνεται οι κάλτσες μπορούν να οδηγήσουν σε μεγαλύτερη διέγερση. Για την ακρίβεια, οι επιστήμονες αναφέρουν πως οι άνθρωποι που φοράνε κάλτσες κατά τη διάρκεια των προκαταρκτικών αλλά και του σεξ έχουν μεγαλύτερη πιθανότητα (80%) να ευχαριστηθούν το σεξ. Για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό; Γιατί πολύ απλά οι περισσότεροι άνθρωποι νιώθουν πολύ πιο άνετα φορώντας κάλτσες στις πιο προσωπικές τους στιγμές.

Πηγή: faysbook.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα