Άδ. Γεωργιάδης: Με τον κ. Τσίπρα στην εξουσία δεν μπορεί να γυρίσει η οικονομία

Την άποψη ότι η συμφωνία που πέτυχε η κυβέρνηση με τους δανειστές δεν εξασφαλίζει την έξοδο της χώρας από την επιτροπεία εξέφρασε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης. Παράλληλα, υπογράμμισε πως η συμφωνία το μόνο που κάνει είναι να εξασφαλίζει πως η χώρα δεν θα χρεοκοπήσει τον Ιούλιο.

Μιλώντας στην εφημερίδα AXIA, ο κ. Γεωργιάδης επισημαίνει ότι «χωρίς πρόσβαση της Ελλάδας στις αγορές η επιτροπεία θα συνεχιστεί και αυτό το σχέδιο δεν επιτρέπει την έξοδο της Ελλάδας στις αγορές».

Στη συνέχεια, επιτίθεται τόσο στην κυβέρνηση αναφορικά με τη διαπραγμάτευση, αλλά και προσωπικά κατά του πρωθυπουργού λέγοντας ότι «όσο καιρό θα έχουμε πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα θα υπάρχει αβεβαιότητα στην αγορά. Με τον κ. Τσίπρα στην εξουσία δεν μπορεί να γυρίσει η οικονομία. Δεν κάνει για αυτή τη δουλειά, πρέπει να φύγει».

Αντίθετα, υποστηρίζει ότι «όταν εκλεγεί πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης, θα αντιστραφεί το αρνητικό κλίμα», αφού «η νέα κυβέρνηση θα προχωρήσει τις μεταρρυθμίσεις ώστε η χώρα μας να βγει γρήγορα από την επιτροπεία».

Keywords
Τυχαία Θέματα