SEAT: Ετοιμάζει νέο brand για μοντέλα επιδόσεων

Ο πρόεδρος της Seat, Luca de Meo, κρατούσε σφιχτά τα χαρτιά του κοντά στο στήθος του, όταν συζητούσε για το ενδεχόμενο μίας αυτόνομης μάρκας με την επωνυμία «Cupra». Εντούτοις, ανέφερε ότι θα μπορούσε να υπάρξει ανακοίνωση στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης του 2018 για κάτι τέτοιο. "Νομίζω ότι υπάρχει δυνατότητα ανάπτυξης αυτού του τομέα της μάρκας. Στο παρελθόν η Seat παρουσιάστηκε μονοδιάστατη. Το Cupra μας δίνει την ευκαιρία να έχουμε μια άλλη διάσταση πλέον", πρόσθεσε.

Όπως αναφέρει το Protothema.gr, o χαρακτηρισμός Cupra υπάρχει αυτή τη στιγμή μόνο ως έκδοση που υποδηλώνει την υπέρογκη ισχύ του Leon, αλλά στο όχι πολύ απομακρυσμένο μέλλον, ένα Ateca Cupra θα γίνει πραγματικότητα. Παρά το γεγονός αυτό, ο ισπανός κατασκευαστής αυτοκινήτων πρόσφατα κατέθεσε ένα εμπορικό σήμα για ένα αποκλειστικό λογότυπο Cupra, καθώς φαίνεται να επεκτείνει το όνομα σε όλο το εύρος της Seat.

Πέρα από την καταχώριση ενός σήματος Cupra, η Seat πρόσφατα υπέβαλε εφαρμογές εμπορικών σημάτων για τα ονόματα Tango, Salsa και Bolero, ονόματα που χρησιμοποιήθηκαν προηγουμένως από τρία σπορ concept της φίρμας τα χρόνια που πέρασαν. Είναι απολύτως εφικτό να… αναστηθούν και να αποτελέσουν μέρος της μάρκας Cupra.

Keywords
Τυχαία Θέματα