O πρώην πρόεδρος του ΟΑΣΘ Χρήστος Στεφανίδης μιλά στο thestival.gr για τη σύλληψη του

Για τη σύλληψη του για μη έγκαιρη καταβολή εργοδοτικών και εργατικών εισφορών στον Ε.Φ.Κ.Α, μίλησε στο thestival.gr ο πρώην πρόεδρος του ΟΑΣΘ, Χρήστος Στεφανίδης.

"Από τη στιγμή που έφυγα από τον ΟΑΣΘ, το δημόσιο με όφειλε και με οφείλει 130 εκατομμύρια ευρώ. Άμα τα είχε δώσει και ήταν συνεπές δεν θα υπήρχε καμία οφειλή

από τον ΟΑΣΘ. Παρόλα αυτά για αυτό το μήνα, είχα πληρώσει το 50% τον Μάρτιο του 2017, σύμφωνα με το νόμο και έκανα συγχρόνως ένσταση για να δικαιολογηθώ, γιατί δεν μπορώ να πληρώσω ολόκληρη την οφειλή. Ακόμα δεν προσδιορίστηκε η ημερομηνία της εκδίκασης της ενστάσεως και ήρθαν χθες και συνέλαβαν", τόνισε στο thestival.gr, ο κ. Στεφανιδής.

Ο κ. Στεφανίδης επισήμανε ακόμα και την οφειλή του υπουργείου Μεταφορών για την κάλυψη της διαφοράς του ΦΠΑ, η οποία είχε αποφασιστεί με Κοινή Υπουργική Απόφαση και όπως είπε δεν καταβλήθηκε στον ΟΑΣΘ .

"Δεν μας καταβλήθηκε καν η διαφορά από το ΦΠΑ, η οποία ανέρχεται στα 12.5 εκατομμύρια ευρώ", τόνισε ο πρώην πρόεδρος του ΟΑΣΘ.

Ο πρώην πρόεδρος του ΟΑΣΘ οδηγήθηκε στην εισαγγελέα και μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος. Η υπόθεση του θα εκδικαστεί στις 25 Ιουλίου του 2018.

Keywords
Τυχαία Θέματα