Kουράκης: Θα συνιστούσα στον δήμαρχο, να αφήσει κατά μέρος τις Μπουταριές

Τις σημερινές δηλώσεις του Γιάννη Μπουτάρη σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στις οποίες μεταξύ άλλων τόνισε πως Κουράκης και Αβραμόπουλος δεν φορούν παντελόνια, σχολίασε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο Ανδρέας ο Κουράκης.

"Τρεισήμισι χρόνια μετά τις εκλογές του 2014 ο Γιάννης Μπουτάρης, μπροστά στην διαφαινόμενη πλέον παταγώδη και οδυνηρή

αποτυχία της δεύτερης Δημαρχιακής του θητείας, έχει χάσει την ψυχραιμία του και καταφεύγει σε θεωρίες συνομωσίας και ενδυματολογικές αναφορές.

Θα πρέπει ωστόσο να συνειδητοποιήσει ότι απομένει ακόμη αρκετός χρόνος μέχρι τις εκλογές του 2019 που είναι κρίσιμος για την Πόλη και οι συμπολίτες μας έχουν πολλά προβλήματα, από την καθαριότητα και την άναρχη κατάληψη του δημόσιου χώρου, μέχρι το κυκλοφοριακό, τα έργα υποδομής και την αποτελεσματική διοίκηση των Υπηρεσιών του Δήμου, προβλήματα που έχουν βαλτώσει και αναζητούν εναγωνίως λύσεις.

Θα συνιστούσα λοιπόν στον Δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη, να αφήσει κατά μέρος τις Μπουταριές και να ασχοληθεί σοβαρά και υπεύθυνα με τα θεσμικά του καθήκοντα, τα οποία δυστυχώς φαίνεται ότι έχει εγκαταλείψει, όπως έχει εγκαταλείψει και την Δημοτική μας Παράταξη της οποίας τον θάνατο ο ίδιος δημόσια έχει εξαγγείλει", τόνισε ο κ. Κουράκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα