Facts & Figures για το ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης

H ΠΑΕ ΠΑΟΚ σας βάζει από νωρίς στο κλίμα της αναμέτρησης της 9ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή, κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στο γήπεδο της Τούμπας.

Όλα τα αυθεντικά προϊόντα του ΠΑΟΚ μόνο στο PAOK FC Official Store

Διαβάστε ενδιαφέρουσες

πληροφορίες σχετικά με το background του αγώνα, αλλά και την παράδοση του Δικεφάλου κόντρα στους Αρκάδες, λίγες ώρες πριν την σέντρα του αγώνα.

#3 διαδοχικές νίκες επί του Αστέρα Τρίπολης έχει ο ΠΑΟΚ, αφού επικράτησε και στα δύο παιχνίδια του περσινού πρωταθλήματος. Αρχικά στην Τρίπολη με 2-1 (22’, 24’ Κουλούρης – 62’ πεν. Ιωαννίδης) και στην Τούμπα τον Φεβρουάριου του 2017 με 3-2 (28’ Σάκχοφ , 70’ Πρίγιοβιτς , 84’ Πέδρο Ενρίκε – 18’, 80’ Μανιάς). Η αρχή είχε γίνει τον Φεβρουάριο του 2016 στην Τούμπα για την σεζόν 2015-16 με 2-0 (17’ Πέλκας , 77’ Μακ ).

#Αυτό το σερί με τις τρεις νίκες ήρθε να ακολουθήσει την πιο άσχημη περίοδο του ΠΑΟΚ στα παιχνίδια του με τον Αστέρα Τρίπολης, αφού έβαλε τέλος σε ένα σερί που είχε η ομάδα της Αρκαδίας χωρίς ήττα σε οκτώ διαδοχικές αναμετρήσεις με τρεις ισοπαλίες μέσα στην Τούμπα και πέντε νίκες στην Τρίπολη.

#26 αγώνες έχουν διεξαχθεί ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Αστέρα Τρίπολης και στις δύο έδρες με τον Δικέφαλο να έχει 10 νίκες, έξι αναμετρήσεις έχουν τελειώσει ισόπαλες, ενώ η ομάδα της Αρκαδίας μετρά 10 νίκες.

#13 από αυτές τις αναμετρήσεις έχουν διεξαχθεί με γηπεδούχο τον ΠΑΟΚ, όπου ο Δικέφαλος έχει επτά νίκες – τέσσερις ισοπαλίες και δύο φορές ο Αστέρας Τρίπολης έφυγε με τη νίκη από την Τούμπα. Οι νίκες της ομάδας της Αρκαδίας σημειώθηκαν μήνα Μάρτιο, το 2008 και του 2012.

#228 αγωνιστικά λεπτά ήταν η απόσταση ανάμεσα στο γκολ του Μίροσλαβ Στοχ στις 30 Απριλίου 2014 και του Δημήτρη Πέλκα στις 27 Φεβρουαρίου 2016. Ανάμεσα τους δεν είχε σημειωθεί γκολ σε αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα, αφού τα ματς της σεζόν 2014-15 για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, όσο και αυτό για τα Play Offs τελείωσαν με λευκές ισοπαλίες.

Keywords
Τυχαία Θέματα