B. Λεβέντης: Στις αγορές βγαίνουμε γιατί διαφορετικά θα πτωχεύαμε

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης εξέφρασε την άποψη ότι «στις αγορές βγαίνουμε γιατί διαφορετικά θα πτωχεύαμε».

Σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΙ ο κ. Λεβέντης επισήμανε ότι «χρωστάμε του Σαμαρά

το ομόλογο. Το ομόλογο αυτό έχει λήξει εδώ και τέσσερις ημέρες. Εάν λοιπόν, δε βγαίναμε στις αγορές πώς θα πληρώναμε; Το ομόλογο θα είναι με αγγλικό δίκαιο, αυτό σημαίνει, ότι το κεφάλαιο και ο τόκος είναι κλειδωμένα, δεν μπορεί να χαριστεί ούτε ένα ευρώ».

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων υποστήριξε ότι «υπάρχει συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ και οι δυο έχουν διαπράξει έγκλημα και για αυτό δε λένε την αλήθεια στον ελληνικό λαό, υψηλά επιτόκια, αγγλικό δίκαιο και στοχευμένη επικοινωνιακή τακτική. Θα δανειστούμε με 4,7 ή 4,8 επιτόκιο τη στιγμή που δανειζόμαστε από τον μηχανισμό με 1,2. Εάν δεν γίνουν μεταρρυθμίσεις, εάν δε γίνουν επενδύσεις, η χώρα προοπτική δεν έχει».

Για τις επιθέσεις στο Δικαιοσύνη, ο κ. Λεβέντης δήλωσε πως «όταν βάζουμε το θεσμό της Δικαιοσύνης στη μέση και τον χτυπάμε, τότε πολλά δεινά θα έρθουν για την ίδια τη Δημοκρατία». Τέλος, για τον κ. Βαρουφάκη ο Βασίλης Λεβέντης, στη συνέντευξή τους τον ΣΚΑΙ επανέλαβε την άποψη ότι «τον Βαρουφάκη τον πιστεύω, είναι θεωρητικός στην πράξη παίρνει μηδέν».

Keywords
Τυχαία Θέματα