Τι ώρα ανοίγουν καταστήματα και σούπερ μάρκετ σήμερα Παραμονή Πρωτοχρονιάς

Ανοικτά σήμερα Παραμονή Πρωτοχρονιάς τα καταστήματα και τα σούπερ μάρκετ. Δείτε τι ώρα ανοίγουν και τι ώρα κλείνουν σήμερα Κυριακή 31/12.

Εορταστικό ωράριο καταστημάτων: Λίγες ώρες πριν μας αποχαιρετήσει το 2017 και χιλιάδες πολίτες αναμένεται να κατακλύσουν την αγορά για τα ψώνια της τελευταίας

στιγμής.

Μία τελευταία ευκαιρία έχουν όσοι επιθυμούν να αγοράσουν δώρα, αλλά και να εξοπλιστούν για το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι, καθώς σήμερα, παραμονή της Πρωτοχρονιάς (31/12) τα μαγαζιά θα λειτουργήσουν για κάποιες ώρες.

Συγκεκριμένα τα μικρά καταστήματα θα ανοίξουν στις 11 π.μ και θα λειτουργήσουν έως και τις 5 το απόγευμα, ενώ τα εμπορικά και οι μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων θα παραμείνουν ανοικτά από τις 11 π.μ έως τις 8 μ.μ.

Η κίνηση αναμένεται να είναι αυξημένη στους εμπορικούς δρόμους, καθώς πολλοί είναι αυτοί που λόγω υποχρεώσεων άφησαν τα ψώνια τους για την τελευταία μέρα του χρόνου.

Υπενθυμίζεται ότι τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά την Πρωτοχρονιά καθώς και την Τρίτη 2 Ιανουαρίου.

Το ωράριο στη Θεσσαλονίκη

Την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς τα μαγαζιά θα λειτουργήσουν από τις 11 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα, ενώ κλειστά θα παραμείνουν, τη Δευτέρα, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς. Την Τρίτη, 2/1, ο Εμπορικός Σύλλογος προτείνει, όπως παραδοσιακά και εθιμικά γίνεται, τα καταστήματα να παραμείνουν κλειστά.

Keywords
Τυχαία Θέματα