Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για την 44χρονη μάνα τριών παιδιών που βρέθηκε νεκρή στο αυτοκίνητό της

Τις πρώτες απαντήσεις για τα αίτια θανάτου της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη, «έδωσε» το πρώτο σκέλος της ιατροδικαστικής διερεύνησης.

Η νεκροτομή η οποία και ολοκληρώθηκε, «έδειξε» ότι δε βρέθηκαν ίχνη που να υποδηλώνουν ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Δηλαδή η 44χρονη δεν είχε χτυπήματα, μώλωπες και αμυντικά τραύματα που να «δείχνουν» ότι πάλεψε για τη ζωή της.

Στο πρώτο πόρισμα, ο ιατροδικαστής κάνει λόγο για αυτοχειρία.

Η έκθεση θα ολοκληρωθεί και θα παραδοθεί σε περίπου 15 μέρες στις εισαγγελικές αρχές καθώς αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων για να αποκλειστεί και η παραμικρή πιθανότητα να συνέβη οτιδήποτε άλλο, το ενδεχόμενο δηλαδή κάποιος έστω και στην ακραία περίπτωση, να τη νάρκωσε και να σκηνοθέτησε μια αυτοκτονία.

Να σημειώσουμε πάντως, πως η οικογένεια της 44χρονης μάνας τριών παιδιών, δεν πιστεύει πως η Ειρήνη Λαγούδη αυτοκτόνησε.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο γιος της άτυχης γυναίκας τόνισε πως η μητέρα του ήταν ένας αισιόδοξος άνθρωπος με το χαμόγελο και μια μαχήτρια της ζωής.

Όπως είπε, η μητέρα του δεν είχε δείξει ποτέ ότι κάτι την απασχολεί, ή ότι ήταν προβληματισμένη.

«Μου έλεγε συνέχεια ότι η μικρή μου αδελφή της δίνει ζωή, ότι είναι χαρούμενη. Ετοιμαζόταν να στείλει τη δεύτερη αδελφή μου στη Γαλλία για μεταπτυχιακά, δεν ήταν άνθρωπος που το έβαζε κάτω», συνέχισε ο γιος της 44χρονης και πρόσθεσε:

«Εγώ πιστεύω ότι κάποιος την πήγε στο σημείο που τη βρήκαμε και δεν πήγε μόνη της για να αυτοκτονήσει».

Σε ερώτηση τέλος αν ο ίδιος είχε καταλάβει πως κάτι απασχολεί τη μητέρα του, ήταν κατηγορηματικός.

«Είχε έρθει στην Αθήνα, περνούσαμε υπέροχα. Πήγε βόλτες με τον αδελφό της και τις μικρές. Μαζί με το θείο μου μάλιστα έκαναν σχέδια να φυτέψουν και άλλες ελιές και είχαν αγοράσει μάλιστα και τα δέντρα. Ήταν μάλιστα να κάτσει στην Αθήνα μέχρι και την Κυριακή για τη γιορτή μου, αλλά δεν ξέρω τι την έπιασε και γύρισε πίσω την Παρασκευή», απάντησε.

πηγη star.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα