Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος στο πλευρό του Λουκά Παπαδήμου

Την καταδίκη της τρομοκρατικής επίθεσης κατά του Λουκά Παπαδήμου εκφράζει σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος, που δηλώνει τη συμπαράστασή του στον πρώην πρωθυπουργό και στους υπόλοιπους τραυματίες.

Προσερχόμενος στον Ευαγγελισμό, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, δήλωσε πως είναι προφανές και αυτονόητο ότι η ελληνική κυβέρνηση καταδικάζει απερίφραστα την επίθεση, ενώ σημείωσε ότι ο πρωθυπουργός είναι ενήμερος.

Ο κ. Τζανακόπουλος

ευχήθηκε περαστικά στον κ. Παπαδήμο και στους συνοδούς του, ενώ ενημέρωσε ότι η κατάσταση όλων είναι σταθερή, δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή τους και υποβάλλονται σε εξετάσεις.

{https://twitter.com/d_tzanakopoulos/status/867795564364091392}

Με τη διοικητή του νοσοκομείου Ευαγγελισμός Νάγια Μητσάκου επικοινώνησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος και ενημερώθηκε για την κατάσταση της υγείας του πρώην πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου και των τραυματιών.

Ο κ. Παυλόπουλος ζήτησε να μεταφέρουν στον κ. Παπαδήμο και στους τραυματίες συνοδούς του, τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση.

Παράλληλα, ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς επικοινώνησε τηλεφωνικά με την διευθύντρια του Ευαγγελισμού κα Μιτσάκη και ενημερώθηκε για την κατάσταση της υγείας του πρώην πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου.

Ο κ. Σαμαράς είχε επίσης τηλεφωνική επικοινωνία με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα με τον οποίο είχε συναντηθεί πριν την επίθεση εναντίον του ο κ. Παπαδήμος.

«Απερίφραστη καταδίκη της επίθεσης προς τον Λουκά Παπαδήμο. Περαστικά στον ίδιο & σε όσους τραυματίστηκαν», αναφέρει σε ανάρτησή του ο Γιάννης Δραγασάκης.

To ΚΚΕ για επίθεση κατά Παπαδήμου: «Τέτοιου είδους ενέργειες, πέραν από το προβοκατόρικο και δολοφονικό χαρακτήρα τους, υπηρετούν σκοπιμότητες και σχεδιασμούς εχθρικούς προς το λαό και τα συμφέροντά του»

{https://twitter.com/nikospappas16/status/867779502516183040}

{https://twitter.com/St_Theodorakis/status/867776535088037888}

Keywords
Τυχαία Θέματα