Ψεύδη και συκοφαντίες λέει ο Μεγαλομύστακας γιά την προσχώρηση στον ΣΥΡΙΖΑ

Διαψεύδει κατηγορηματικά τα σενάρια που διακινούνται γιά υπόγειες συνεννοήσεις με τον ΣΥΡΙΖΑ ο βουλευτής Σερρών της Ενωσης Κεντρώων Αναστάσιος Μεγαλομύστακας.

Ο ίδιος, είδε με έκπληξη να συζητείται το όνομά του στα σενάρια αυτά μετά την προσχώρηση της ανεξάρτητης βουλευτίνας Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου η οποία και όταν ρωτήθηκε σχετικά γιά την περίπτωση να είναι ο κ. Μεγαλομύστακας κοντά στο κυβερνών κόμμα δεν το απέκλεισε.

Τα σενάρια φούντωσαν λόγω του ότι ο βουλευτής

δεν προσήλθε στην χθεσινή ψηφοφορία του πολυνομοσχεδίου στη Βουλή να ψηφίσει, παρόλο που το πρωί είχε μιλήσει στην ολομέλεια με καταγγελτικό λόγο. Σύμφωνα με πληροφορίες του dikaiologitika.gr, ο βουλευτής είχε μία υποχρέωση εκτός Βουλής και όταν ξεκίνησε γιά το Σύνταγμα, κόλλησε στην κίνηση γιά πάνω από 1,5 ώρα. Είχε μάλιστα ενημερώσει τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του κόμματός του και όταν ήρθε η ώρα της δεύτερης ανάγνωσης ζητήθηκε μία μικρή παράταση γιά να προλάβει όμως αυτό δεν κατέστη εφικτό.

Ο Αν. Μεγαλομύστακας με ανακοίνωσή του τονίζει οτι "διαψεύδω κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα που διακινούνται στα ΜΜΕ" γιά προσχώρηση στον ΣΥΡΙΖΑ και κάνει λόγο γιά "ψευδείς και ανυπόστατες πληροφορίες που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα". Παράλληλα, επισημαίνει οτι η σχέση του με την Ενωση Κεντρώων είναι αρραγής.

Keywords
Τυχαία Θέματα