Πλημμύρες και Καμμένος στο στόχαστρο της ΝΔ

Με το βλέμμα στραμμένο στην συζήτηση της Πέμπτης, στην ερώτηση για την συμφωνία πώλησης 300.000 βλημάτων στην Σαουδική Αραβία θα δώσει την σήμερα την πρώτη μάχη η ΝΔ, στην συζήτηση γιά το κοινωνικό μέρισμα

Στην Πειραιώς, γνωρίζουν καλά ότι η κυβέρνηση θα επιχειρήσει με το «όπλο» του μερίσματος αλλά και την ανακοίνωση των μέτρων ανακούφισης των πληγέντων θα φύγει από την σκληρή πραγματικότητα της τραγωδίας της μάντρας. Στην πρωινή σύσκεψη των στελεχών υπό τον Κ. Μητσοτάκη έγινε

η προετοιμασία για την στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης , αφού ήδη έχει ξεκαθαριστεί ότι θα πει «ναι επί της αρχής» για το μέρισμα.

Για το θέμα αυτό θα γίνει αναλυτική παρουσίαση του τρόπου με τον οποίο αυτό προέκυψε, κυρίως από την βαριά φορολόγηση των πολιτών, την «στάση πληρωμών « του δημοσίου και το πάγωμα καταβολής νέων συντάξεων εδώ και δύο χρόνια.

Η ΝΔ θα επιτεθεί στην κυβέρνηση για την αδυναμία να υλοποιήσει τα αντιπλημμυρικά έργα στην Μάνδρα Αττικής αλλά και σε άλλες περιοχές της Δυτικής Αττικής και της Ελλάδας συσχετίζοντας το συγκεκριμένο θέμα με την γενικότερη, όπως λένε,ανικανότητα να σχεδιάσουν και να υλοποιήσουν έστω και ένα απλό θέμα.

Παράλληλα θα δοθεί μία πρώτη γεύση για την συζήτηση της Πέμπτης γιά την υπόθεση με την Σαουδική Αραβία καθώς νέα στοιχεία έρχονται στο φως , ενώ η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου παρήγγειλε στην εισαγγελέα διαφθοράς προκαταρκτική έρευνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα