Ο Αλέξης Τσίπρας έγινε ερώτηση για τον τίτλο της Miss France 2018

Oι υποψήφιες καλλονές για τον τίτλο Miss France 2018 μεταξύ άλλων ερωτήσεων στη γραπτή εξέταση, έπρεπε να απαντήσουν και σε μία σχετική με τον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα!

Οι 30 Γαλλίδες καλλονές υποψήφιες για να κατακτήσουν τον τίτλο θα πρέπει πέρα από όμορφες, να είναι έξυπνες, να έχουν πολιτικές γνώσεις και όχι μόνο...

Η διαδικασία των 34 ερωτήσεων γενικών γνώσεων δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση. Ανάμεσα στις ερωτήσεις είναι να κλίνουν το ρήμα «αποκτώ» στον μέλλοντα, να ξεχωρίσουν ταινίες του Σπίλμπεργκ, αλλά και να απαντήσουν σε ποια χώρα είναι πρωθυπουργός

ο Αλέξης Τσίπρας!

Οι Γαλλίδες για να διεκδικήσουν τον πολυπόθητο τίτλο ομορφιάς έπρεπε να απαντήσουν σωστά στο ερώτημα «Επικεφαλής ποιας χώρας που επλήγη από την οικονομική κρίση βρέθηκε τον Σεπτέμβριο του 2015 ο Αλέξης Τσίπρας;». Οι τέσσερις επιλογές ήταν της Πορτογαλίας, της Ελλάδας, της Ισπανίας, της Ιταλίας.

Στις εξετάσεις πάντως υπήρξαν αρκετά ερωτήματα για Ευρωπαίους ηγέτες, για τις εξελίξεις στην Καταλονία, για επικεφαλής υπουργείων στην Γαλλία αλλά και ερωτήματα που αφορούσαν το ποδόσφαιρο.

Ένα από τα «διαμάντια» στις απαντήσεις των κοριτσιών ήταν στην ερώτηση για το ποιο είναι το ποσοστό ανεργίας στη Γαλλία, με τη διαγωνιζόμενη να απαντάει:45%!

Keywords
Τυχαία Θέματα