Νίκος Γκάλης: «Κορυφαία στιγμή της καριέρας μου το Hall of Fame»

Γκάλης: «Χαρούμενος που ακούστηκε παγκοσμίως το όνομα της Ελλάδας»! (vid)

Ο Νίκος Γκάλης δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος για το γεγονός πως ακούστηκε σε όλα τα μήκη και πλάτη της Γης το όνομα της Ελλάδας με την είσοδό του στο «Hall of Fame», ενώ στάθηκε και στους αθλητές μπάσκετ με αμαξίδιο.

Βαθιά συγκινημένος, ο Νίκος Γκάλης μίλησε στην κάμερα του ΟΠΑΠ για την βοήθειά τους στην ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο, αλλά και

για το γεγονός πως η Ελλάδα «ακούστηκε» παγκοσμίως, με την είσοδό του στο «Hall of Fame».

Ο «γκάνγκστερ» του ελληνικού μπάσκετ εξήγησε αρχικά το πως ένιωσε, μπαίνοντας ξανά στο γήπεδο για να στηρίξει την ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο: «Ήταν μεγάλη χαρά για μένα. Αυτά τα παιδιά μας δίνουν δύναμη. Αυτοί είναι οι πρωταθλητές, οι ήρωες. Σε συγκινεί απίστευτα η προσπάθεια που κάνουν».

Όσο για την είσοδό του στο «Hall of Fame», υποστήριξε: «Αυτή είναι η κορυφή για έναν αθλητή του μπάσκετ. Χάρηκα πολύ, όχι μόνο για μένα αλλά και για την Ελλάδα, γιατί ακούστηκε παγκοσμίως το όνομά της».

Τέλος, έστειλε το ακόλουθο μήνυμα στους αθλητές και σε όλο τον κόσμο: «Να αγωνίζεστε, όπως έκανα εγώ. Να αγαπάτε αυτό που κάνετε. Αν αγαπάς και δουλεύεις σκληρά, θα βγεις πετυχημένος».

Υπενθυμίζεται πως σήμερα (23/12, 18:00) θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι ο φιλανθρωπικός αγώνας προς τιμήν του, «Nick Galis hall of famous game».

Keywords
Τυχαία Θέματα