Μεγαλοοικονόμου: Δεν έχω μιλήσει ακόμη με τον Τσίπρα

Στις πρώτες της δηλώσεις μετά την υπερψήφιση του πολυνομοσχεδίου και την ένταξή της στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ , προχώρησε σήμερα η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου.

«Είδα ότι έχουν βελτιωθεί τα πράγματα, ήθελα κι εγώ να προσθέσω στην προσπάθεια», δήλωσε χαρακτηριστικά μιλώντας στην ΕΡΤ και πρόσθεσε:

«Από εκεί που είχαμε τις χείριστες κριτικές, βλέπουμε τους οίκους να μας αξιολογούν, να δίνουν θάρρος στους επενδυτές, τα επιτόκια να επανέρχονται

στα επίπεδα του 2006, οπότε δεν υπήρχε τίποτα αρνητικό», συνέχισε η ίδια.

Οπως αποκάλυψε, δεν έχει μιλήσει ακόμα με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα και τους συνεργάτες του, ωστόσο είπε: «Μόνο ο κύριος Βίτσας με πήρε τηλέφωνο και μου είπε συγχαρητήρια, σε περιμέναμε».

«Δεν έχω κάνει καμία συζήτηση, είναι πολύ πρόωρο. Ανήκω στο κέντρο, βλέπω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κινείται προς το κέντρο και προς τα αριστερά», είπε και συνέχισε: «Θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ μακριά οι εκλογές, αλλά ναι, αν μου γίνει πρόταση θα κατέβω, δεν έχω πρόβλημα» τόνισε ως απάντηση στο ενδεχόμενο να κατέβει στις εκλογές με το ΣΥΡΙΖΑ.

«Τα σκέφτηκα πολύ καλά όλα τα σημεία του νομοσχεδίου, πριν ψηφίσω, αλλά υπήρχαν και πάρα πολύ θετικά μέτρα όπως το κτηματολόγιο», είπε.

Keywords
Τυχαία Θέματα