Κωνσταντινόπουλος: ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ υλοποιούν την πιο σκληρή δεξιά πολιτική

Σφοδρή κριτική, με έντονα σκωπτικό τόνο, άσκησε, εκ μέρους της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, ο ειδικός αγορητής, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, καταλογίζοντας στον ΣΥΡΙΖΑ και στους ΑΝΕΛ πλήρη αναξιοπιστία λόγων ως αντιπολίτευση και έργων ως κυβέρνηση.

Σφοδρή κριτική, με έντονα σκωπτικό τόνο, άσκησε, εκ μέρους της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, ο ειδικός αγορητής, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, καταλογίζοντας στον ΣΥΡΙΖΑ

και στους ΑΝΕΛ πλήρη αναξιοπιστία λόγων ως αντιπολίτευση και έργων ως κυβέρνηση.

Κατά την συζήτηση του πολυνομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα για το κλείσιμο της τρίτης αξιολόγησης, ο κ. Κωνσταντινόπουλος στράφηκε και εναντίον του υπουργού Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου, όταν τον ρώτησε πώς αισθάνεται που, από την πλατεία Συντάγματος με τον κ. Βαρουφάκη και τον κ. Κατρούγκαλο, τώρα «τα υπογράφει όλα».

Εξάλλου, ο κ. Κωνσταντινόπουλος προκάλεσε σε όλη την διάρκεια της ομιλίας του, αντιδράσεις από τις πτέρυγες των συγκυβερνώντων κομμάτων, καθώς, με αιχμή ιδίως τις διατάξεις για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και τις απεργίες, καταλόγισε στους βουλευτές ότι έρχονται στη Βουλή κάθε φορά και ψηφίζουν όλα τα μέτρα, εναντίον των οποίων διαμαρτύρονταν και έβγαιναν στους δρόμους.

Σχετικώς με τις απεργίες, ο ειδικός αγορητής της ΔΗΣΥ είπε, ότι κάνει αυτό που ούτε η ΝΔ έκανε και σήμερα το «κάνουν μαζί». «Αλήθεια, η πώληση των μονάδων της ΔΕΗ, είναι ιδιωτικοποίηση ή ξεπούλημα;», «κάνετε μεγάλη κοινωνική παρέμβαση, αφού μειώνετε το προσωπικό κόστος με τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς», «πώς θα γίνουν οι προσλήψεις των “ράμπο” στο νέο Ελεγκτικό Σώμα, με το σύστημα ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ;», «η δίκαιη ανάπτυξη που ευαγγελίζεστε, προβλέπει καζίνο στην Κρήτη και αλλού στην Ελλάδα;» ήταν μερικές από τις αναφορές του κ. Κωνσταντινόπουλου, που προκάλεσαν θόρυβο και διαμαρτυρίες στην αίθουσα της Γερουσίας, όπου διεξάγεται η συζήτηση.

Τέλος, ο ειδικός αγορητής της ΔΗΣΥ αναφέρθηκε και στα επιδόματα, λέγοντας πως αυτή η κυβέρνηση κάνει αναδιανομή της φτώχειας και σχολίασε: «Επειδή αγαπάει τους φτωχούς, τους πολλαπλασιάζει», ενώ προσέθεσε, πως «σήμερα ή από σήμερα θα ξεκινήσει να υλοποιεί την πιο σκληρή δεξιά πολιτική».

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα