Ανδρέας Λοβέρδος: Αυτά που ειπώθηκαν τραυματίζουν τα ελληνικά συμφέροντα

Αντιδράσεις στον πολιτικό κόσμο της χώρας προκαλεί η συζήτηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον Τούρκο ομόλογό του

Αντιδράσεις στον πολιτικό κόσμο της χώρας προκαλε ίη συζήτηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, με τον ομόλογό του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΣΥ Ανδρέας Λοβέρδος σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΙ, ανέφερε πως τα όσα ειπώθηκαν μεταξύ των δύο ανδρών προκαλούν κακό και πως «αυτά που ειπώθηκαν τραυματίζουν τα ελληνικά συμφέροντα.

«Χρειάζεται προσοχή

για να μην υποστούμε πλήγματα και ήττες. Φάνηκε η πολύ κακή προετοιμασία που είχαμε κάνει για αυτή τη συνάντηση. Η Συνθήκη της Λωζάννης μπορεί να αλλάξει και με την ερμηνεία. Ο κύριος Ερντογάν δημοσίως, μπροστά σε όλες τις διεθνείς κάμερες έθεσε σοβαρότατα θέματα, επαναλαμβάνοντας άκυρες θέσεις μέσα στο ίδιο το Προεδρικό Μέγαρο», είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέας Λοβέρδος που πρόσθεσε:

«Αποστομωτική ήταν και η απάντηση του τούρκου προέδρου στον κύριο Παυλόπουλο, λέγοντας ότι το θέμα το άνοιξε ο ίδιος για αυτό και ζητά απαντήσεις από εκείνον. Δεν διορθώνεται το κακό που έγινε. Αυτά που ειπώθηκαν τραυματίζουν τα ελληνικά συμφέροντα. Υπάρχει χρόνος ακόμη κάποια πράγματα να διορθωθούν. Πρέπει μέχρι το τέλος της ημέρας να αναστραφεί το κλίμα».

Keywords
Τυχαία Θέματα