Υπουργείο Μεταφορών για Beat: "Είτε θέλουν, είτε δε θέλουν ορισμένοι θα μπει τάξη"


Το υπουργείο Μεταφορών διαμηνύει σχετικά με το ζήτημα που έχει προκύψει με τα ταξί και τις ηλεκτρονικές πλατφόρμες όπως το Beat πως «είτε θέλουν είτε δε θέλουν ορισμένοι, θα μπει τάξη οριστικά, σε ένα χώρο που σκόπιμα άφησαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις χωρίς έλεγχο για την εξυπηρέτηση συγκεκριμένων συμφερόντων».

«Η κυβέρνηση δεν είναι Ν.Δ. δε θα γίνει ποτέ. Δεν θα αφήσει γκρίζες ζώνες, ώστε κάποιοι συγκεκριμένοι κι εκλεκτοί να ευνοούνται χωρίς να πληρώνουν ένα ευρώ

ή να τηρούν τους νόμους και κάποιοι να φορτώνονται τα βάρη της χώρας και να μένουν χωρίς εργασία» προσθέτει.

Παράλληλα, διευκρινίζει ότι «οποιοσδήποτε επιθυμεί, επενδυτής, εταιρεία ή ιδιώτης, να δραστηριοποιείται στο χώρο των εταιρειών διαμεσολάβησης, δεν έχει να φοβηθεί απολύτως τίποτα, εφόσον ακολουθεί την εθνική και την ευρωπαϊκή νομοθεσία».

«Με την ευκαιρία, κάνουμε έκκληση καταγγελίας των ακραίων δογματικών κομμουνιστών της Βρετανίας, της Δανίας, του Καναδά, και άλλων χωρών της μητρόπολης του υπαρκτού σοσιαλισμού, που έχουν θεσμοθετήσει κανόνες λειτουργίας των εταιρειών διαμεσολάβησης» επισημαίνει. Τέλος με αφορμή σχετικά δημοσιεύματα, το υπουργείο Υποδομών βάλλει κατά ΜΜΕ ζητώντας τους «την αποστολή του σχεδίου νόμου», που περιλαμβάνει «αυτά τα οποία υποστηρίζουν», προσθέτοντας πως «οποιαδήποτε άλλη είδηση, θα είναι ψευδής».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Υπουργείο Μεταφορών, Beat, Είτε,ypourgeio metaforon, Beat, eite