Υπόθεση Βάργκας: Η κουβέντα του Παναθηναϊκού, το Βέλγιο και η... ρελάνς της ΑΕΚ


Το συμβόλαιο του Ρόναλντ Βάργκας με την ΑΕΚ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και ο μεσοεπιθετικός από τη Βενεζουέλα είναι λογικό να είναι... περιζήτητος, αφού είναι από τους πιο ποιοτικούς παίκτες του ελληνικού πρωταθλήματος.

Τις τελευταίες μέρες το όνομά του έχει ακουστεί για τον Παναθηναϊκό, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη και τον Νίκο Λυμπερόπουλο να τον έχουν πράγματι στη λίστα τους, ωστόσο οι διαπραγματεύσεις δεν φαίνεται να προχωρούν,

αφού ο "Λύμπε" διαπίστωσε πως ο Βάργκας έχει προχωρήσει ήδη σε συζητήσεις με ομάδα του Βελγίου και στο μυαλό του είναι προτεραιότητα το εξωτερικό.

Η ΑΕΚ, πάντως, δεν δείχνει διατεθειμένη να εγκαταλείψει την περίπτωση του ποδοσφαιριστή της και είναι έτοιμη να κάνει την κίνησή της προκειμένου να τον διατηρήσει και την επόμενη σεζόν στο ρόστερ της ομάδας.

Η Ένωση, άλλωστε, προσφέρει αυτή τη στιγμή ένα πολύ καλό συμβόλαιο στον Βάργκας (το οποίο δεν μπορεί να πλησιάσει έτσι κι αλλιώς ο Παναθηναϊκός) και μπορεί να δελεάσει τον παίκτη.

Δεν αποκλείεται, δηλαδή, ο 30χρονος άσος να συμφωνήσει με τους Κιτρινόμαυρους για να υπογράψει νέο συμβόλαιο, από τη στιγμή που και ο Μανόλο Χιμένεθ έχει δείξει ότι τον πιστεύει και τον θέλει στην ομάδα του.

Είναι πολύ δύσκολο επομένως για τον Παναθηναϊκό να μπει σφήνα σε αυτά τα δεδομένα και να κλέψει τον παίκτη, ο οποίος όπως φαίνεται ή θα επιστρέψει στο Βέλγιο, ή συμφωνήσει στα χρήματα που του προσφέρει η ΑΕΚ και θα παραμείνει στην Ελλάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα