Βρετανία: Αεροπλάνο συγκρούστηκε στον αέρα με ελικόπτερο


Η αστυνομία του Τέιμς Βάλεϊ στη Βρετανία αναφέρει ότι μετά τη σύγκρουση του αεροπλάνου με το ελικόπτερο στόχος είναι η «διατήρηση της ζωής»,. Ωστόσο τοπικά μέσα αναφέρουν ότι υπάρχουν φόβοι για τουλάχιστον τέσσερις νεκρούς.

Η αστυνομία έχει επιβεβαιώσει το περιστατικό. «Η αστυνομία του Τέιμς Βάλεϊ έχει φτάσει στο σημείο του ατυχήματος κοντά στο χωριό Γουάντερσνον» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, και συνεχίζει: «Η αστυνομία συντονίζει τις έρευνες και αντιμετωπίζει το περιστατικό, το οποίο μας έγινε γνωστό στις 12:06 το μεσημέρι (σ.σ. τοπική ώρα)».

Και τα δύο

αεροσκάφη είχαν αναχωρήσει από ένα κοντινό αεροδρόμιο, το Wycombe Air Park, που βρίσκεται 70 χλμ μακριά από το σημείο της σύγκρουσης, σύμφωνα με τη Mirror.

Τουλάχιστον εφτά πυροσβεστικά οχήματα έχουν καταφθάσει στο σημείο και δεκάδες άνδρες της Πυροσβεστικής έχουν διασκορπιστεί στην περιοχή ψάχνοντας για επιζώντες.

Στο σημείο όπου βρέθηκαν τα συντρίμμια μετέβη και κλιμάκιο της Υπηρεσίας Διερεύνησης Αεροπορικών Δυστυχημάτων προκειμένου να εξετάσει τα αίτια που προκάλεσαν τη σύγκρουση.

Η περιοχή έχει αποκλειστεί από τις Αρχές, και στις εκτάσεις γύρω από την έπαυλη έχουν πρόσβαση μόνο άτομα που συμμετέχουν στην έρευνα.

Ένας εκπρόσωπος του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος δήλωσε ότι ισχυρές δυνάμεις έχουν μεταβεί στην έπαυλη του Waddesdon και στο ομώνυμο χωριό και συντονίζουν τις επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης στο σημείο, προειδοποιώντας ότι θα υπάρξει διακοπή κυκλοφορίας σε ορισμένους δρόμους του οδικού δικτύου της περιοχής.

Firefighters currently assisting other emergency services at scene of air accident near Waddesdon. Air Accidents Investigation Branch informed. Disruption to road network around Waddesdon likely for the rest of the day

— Bucks and MK Fire (@Bucksfire) November 17, 2017

A plane has come down at Waddesdon Hill - currently at scene. More to come as we have it pic.twitter.com/ZLl51n6JnP

— Hayley O'Keeffe (@misshoknews) November 17, 2017



Keywords
Τυχαία Θέματα