Βραζιλία: Εκεί βρίσκεται ο μοναδικός βράχος που σε ρουφάει μέσα του! (vid)

10:55 6/9/2017 - Πηγή: Pagenews

Τουρίστες από όλο τον κόσμο συρρέουν σε ένα μικρό αλλά πανέμορφο μέρος στο Τριντάλε του Ρίο ντε Τζανέιρο στη Βραζιλία. Η βραχώδης τοποθεσία με τα τρεχούμενα νερά κρύβει ένα μυστικό, το οποίο την έχει κατατάξει στα must για όσους και όσες επισκέπτονται τη χώρα της Νότιας Αμερικής.

Το Pedra que Engole ή Swallow Rock είναι ένας σχηματισμός από βράχους πάνω από τους οποίους δημιουργείται ένας μικρός καταρράκτης και όποιος καθίσει στο σημείο που πέφτει το νερό αμέσως τον καταπίνει η γη. Μέσω ενός υπόγειου ρεύματος όσοι

έχουν «ρουφηχτεί» από τον βράχο, πετιούνται μετά από κάποια δευτερόλεπτα σε ένα ρυάκι.

Το μυστικό του «βράχου που καταπίνει» βρίσκεται κάτω από τη γη ωστόσο. Οι ριψοκίνδυνοι τουρίστες που αφήνουν το σώμα τους να μπουν μέσα στο βράχο θα βρεθούν μπροστά σε ένα φανταστικό θέαμα μιας υπόγειας σπηλιάς.

Σύμφωνα με άρθρο της Daily Mail, το σημείο έχει πάρει διθυραμβικές κριτικές από ταξιδιώτες και τα μεγαλύτερα σάιτ τουρισμού ανεβάζουν το ένα review μετά το άλλο. Το σχετικά δύσκολο κομμάτι είναι να προσεγγίσει κάποιος το Pedra que Engole καθώς μετά από πεζοπορία μισής ώρας μέσα από ένα τροπικό δάσος θα χρειαστεί και μία μικρή αναρρίχηση μέχρι να φτάσει στη συστάδα των βράχων.

Keywords
Τυχαία Θέματα