Βόμβα Χριστοδουλοπούλου: Να μην κλείσει η κυβέρνηση τη συμφωνία


«Στο αδιέξοδο δεν είναι η απάντηση να υπογράψουμε το αδιέξοδο" δήλωσε η Τασία Χριστοδουλοπούλου καλώντας την κυβέρνηση να μην κλείσει την συμφωνία με τους δανειστές.

Η αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τασία Χριστοδουλοπούλου σε ραδιοφωνική της συνέντευξη στον Real fm τόνισε:
«Μια συμφωνία που θα φέρει τόσα δεινά σε συγκεκριμένες κοινωνικές κατηγορίες, δεν

πρέπει να την κλείσει αυτή η κυβέρνηση. Αυτό το έχω πει και το έχουν πει όλοι. Αυτό, όμως, προϋποθέτει ότι θα δούμε τη συμφωνία ως ένα σύνολο», είπε χαρακτηριστικά.

Πρόσθεσε δε πως «πολιτικά αυτή την στιγμή ως Αριστερά κοιτάμε τα κοινωνικά υποκείμενα που θα πληγούν από κάποια μέτρα. Αυτό εμένα με ανησυχεί περισσότερο από τη συμφωνία. Συζητάμε όλα αυτά τα ακραία. Ποιος αγωνίζεται αυτή τη στιγμή;».

Η Τασία Χριστοδουλοπούλου επεσήμανε πως "στο αδιέξοδο δεν είναι η απάντηση να υπογράψουμε το αδιέξοδο». Οπως διευκρίνισε "η απάντηση είναι να αναζητήσουμε υπερβάσεις, θα τις βρούμε ως κοινωνία. Όχι, όμως, να πετροβολάμε προς την ίδια κατεύθυνση».

Ερωτηθείσα αν η υπέρβαση που ζητά μπορεί να επιτευχθεί μέσω εκλογών ή δημοψηφίσματος απάντησε πως δεν μπορεί να «αποκλείσει» το ενδεχόμενο, ούτε όμως το «προτείνει» γιατί «αυτή τη στιγμή είναι εκτός της ημερήσιας διάταξης».

Keywords
Τυχαία Θέματα