Βόλος: Τα «βρήκαν» εξωδικαστικά η φοιτήτρια και ο λέκτορας

14:36 6/2/2017 - Πηγή: Pagenews

Σε εξωδικαστικό συμβιβασμό ήρθαν η φοιτήτρια και ο λέκτορας στην υπόθεση που καταγγέλθηκε ξυλοδαρμός της πρώτης από τον δεύτερο στο Βόλο την προηγούμενη εβδομάδα, με τις δύο πλευρές να αποσύρουν τις εκατέρωθεν μηνύσεις που είχαν υποβάλει.

Όπως αναφέρει το thessalianews.gr, η φοιτήτρια και ο υπάλληλος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας παρουσιάστηκαν σήμερα το πρωί στην Εισαγγελία, όπου η κοπέλα απέσυρε τη μήνυση, κάτι που έκανε δεκτό ο 50χρονος, απέσυρε τη δική του και η υπόθεση λύθηκε εξωδικαστικά. Υπενθυμίζεται ότι η 21χρονη φοιτήτρια είχε καταθέσει μήνυση για ξυλοδαρμό, εξύβριση κι απειλή

σε βάρος 50χρονου πανεπιστημιακού. Ο 50χρονος είχε συλληφθεί ενώ κι ο ίδιος με τη σειρά του είχε υποβάλλει μήνυση για ψευδή καταμήνυση σε βάρος της νεαρή.

Στο μεταξύ η Διοίκηση του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της "διέταξε Ένορκη Διοικητική Εξέταση για τον ξυλοδαρμό φοιτήτριας από υπάλληλο του Ιδρύματος και επέβαλε στον συγκεκριμένο υπάλληλο αναστολή άσκησης καθηκόντων. Η ασφάλεια και η προστασία των φοιτητών και των φοιτητριών και η αυστηρή τήρηση της ακαδημαϊκής δεοντολογίας ως προς τη συμπεριφορά και το ήθος των υπαλλήλων είναι απαράβατος όρος λειτουργίας του Πανεπιστημίου".

Keywords
Τυχαία Θέματα