Βίντεο - ντοκουμέντο: Η στιγμή των πυροβολισμών κατά των γερουσιαστών στη Βιρτζίνια


Ανατριχιαστικό είναι το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας και στο οποίο έχει καταγραφεί η στιγμή που ο 66χρονος Τζέιμς Χότζκινσον ανοίγει πυρ εναντίον των Ρεπουμπλικανών βουλευτών που έκαναν προπόνηση σε γήπεδο μπέιζμπολ της Βιρτζίνια την Τετάρτη.

Η καραμπίνα του 66χρονου παίρνει φωτιά, οι σφαίρες πέφτουν βροχή καθώς οι αστυνομικοί που συνόδευαν τους γερουσιαστές έχουν βάλει στο στόχαστρο τον 66χρονο δράστη. Λίγο αργότερα ο δράστης έπεσε νεκρός από τα πυρά των αστυνομικών.

Ο

Γερουσιαστής Στιβ Σκάλις μετά το πρώτο χειρουργείο νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση. Θα υποβληθεί και σε νέες επεμβάσεις. Τον ρεπουμπλικανό βουλευτή επισκέφθηκε ο Ντόναλντ Τραμπ με τη σύζυγό του Μελάνια και άφησαν ένα μπουκέτο λουλούδια.

«Ο Στιβ Σκάλις, ένας από τους αληθινά μεγάλους ανθρώπους, είναι σε σοβαρή κατάσταση αλλά είναι μαχητής. Προσευχηθείτε γι' αυτόν» έγραψε στο Twitter ο Πρόεδρος των ΗΠΑ.

Just left hospital. Rep. Steve Scalise, one of the truly great people, is in very tough shape - but he is a real fighter. Pray for Steve!

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) June 15, 2017

Keywords
Τυχαία Θέματα