Τζιάνι Βερσάτσε: Η έπαυλή του έγινε πολυτελές ξενοδοχείο στο Μαϊάμι (pics)

10:05 5/1/2018 - Πηγή: Pagenews

Μία από τις πιο εντυπωσιακές και πολυτελείς επαύλεις που έχουν καταγραφεί στην ιστορία του lifestyle, εκείνη του γνωστού σχεδιαστή Τζιάνι Βερσάτσε, στη Φλόριντα του Μαϊάμι, έχει μετατραπεί σε ξενοδοχείο, φέροντας το όνομα «Villa Casa Casuarina».

Με την επιτυχημένη σειρά «American Crime Story», που αυτή τη σεζόν είναι αφιερωμένη στη ζωή και το θάνατο του διάσημου Ιταλού σχεδιαστή μόδας, να δείχνει σκηνές από το εν λόγω

μέρος, στο οποίο μάλιστα δολοφονήθηκε ο μετρ της υψηλής ραπτικής, έρχεται και πάλι στο προσκήνιο αυτό το μικρό παλάτι.

Διακοσμημένο σε μεσογειακό στυλ και με επιβλητικά μοτίβα, που ο Βερσάτσε είχε σχεδιάσει, οι επισκέπτες μπορούν να κολυμπήσουν στην πισίνα που είναι διακοσμημένη με χρυσά πλακάκια, να κοιμηθούν σε υπέρδιπλα κρεβάτια με σεντόνια που γίνονται έπειτα από ειδική παραγγελία, να δουν τον ωκεανό από το παρατηρητήριο που υπάρχει στη στέγη και να δειπνήσουν στο εστιατόριο που έχει δημιουργηθεί στο μέρος όπου παλιότερα βρισκόταν η τραπεζαρία του σχεδιαστή.

Η τιμή, ανά βραδιά, ξεκινά από 900-1000 ευρώ, ενώ το κατάλυμα φιλοξενεί προσωπικότητες από τον παγκόσμιο επιχειρηματικό κόσμο, όπως και αρκετούς αστέρες του Χόλιγουντ. Βέβαια, δεν είναι λίγοι οι τουρίστες που περνούν από το «Villa Casa Casuarina» για να βγάλουν αποκλειστικά και μόνο φωτογραφία.

Keywords
Τυχαία Θέματα