Τreehouse hotel: Το παιδικό μας όνειρο πραγματικότητα!

18:20 9/5/2017 - Πηγή: Pagenews

Πραγματικά δεν ξέρω ούτε έναν που να μην το έχει ονειρευτεί σε κάποια στιγμή της παιδικής ή της ενήλικης ζωής του!

Μια από τις ελάχιστες επιθυμίες που παραμένουν το ίδιο έντονες, όσα χρόνια κι αν περάσουν... και στα 10 μου και τώρα. Η ιδέα του να μείνω μέσα σε ένα ξύλινο σπιτάκι στα κλαδιά ενός δέντρου μοιάζει μαγική!

Μπορεί η ζωή στην πόλη όχι μόνο να μη μου επιτρέπει δεντρόσπιτο αλλά ούτε καν δέντρο. Ωστόσο στην Σουηδία, ένα ζευγάρι αποφάσισε να κάνει το όνειρο πραγματικότητα, δημιουργώντας ένα δεντρόσπιτο-ξενοδοχείο!

Το "treehouse hotel"

Σε ένα

χωριό κοντά στον ποταμό Lule της Σουηδίας (πτήση μιας ώρας περίπου από την Στοκχόλμη) ο Kent και η Britta αγαπώντας πολύ τον τόπο τους και θέλοντας να ζήσουν εκεί αξιοποιώντας τις ομορφιές του, έφτιαξαν ένα απόλυτα οικολογικό ξενοδοχείο το οποίο βρίσκεται 4-5 μέτρα πάνω από το έδαφος, επάνω στα κλαδιά των δέντρων.

Η έμπνευση ήρθε από μια ταινία..."the tree lover" είναι η ιστορία τριών ανδρών που θέλοντας να επιστρέψουν στις ρίζες τους, αφήνουν την πόλη και χτίζουν ένα δεντρόσπιτο.

H φιλοσοφία γύρω από το treehouse hotel είναι ο επισκέπτης να χαλαρώσει και να απολαύσει τις διακοπές του σε ένα πραγματικά φυσικό περιβάλλον. Με ιδιαίτερη αγάπη για την φύση ο Kent και η Britta έχουν φροντίσει να χρησιμοποιούν εναλλακτικές μορφές ενέργειας και για την δημιουργία του tree hotel χρησιμοποίησαν τεχνικές η οποίες θα είχαν το μικρότερο οικολογικό αντίκτυπο. Ευαισθητοποιημένος η όχι στα θέματα περιβάλλοντος και μιας και οι διακοπές για όλους πια πλησιάζουν...

Νομίζω ότι η επιλογήγια δεντρόσπιτο είναι η ιδανική για κάποιον που θα επιλέξει να κάνει κάτι διαφορετικό φέτος το καλοκαίρι. Τι λέτε, θα το δοκιμάζατε;

Keywords
Τυχαία Θέματα