Τραγωδία στη Γλυφάδα: Οι απαντήσεις που αναζητούν οι αρχές


Κρεμασμένη βρέθηκε μέσα στο σπίτι της μια 16χρονη κοπέλα, τη Δευτέρα, στη Γλυφάδα, με τη μητέρα της να παθαίνει σοκ όταν την βρήκε.

Η μητέρα της μαθήτριας είδε την κόρη της να έχει κρεμαστεί από ένα μαντίλι που είχε δέσει σε χερούλι ντουλάπας. Η 16χρονη δεν είχε αφήσει κάποιο σημείωμα.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως πρόκειται για καθαρή αυτοκτονία. Την έρευνα έχει αναλάβει το αστυνομικό τμήμα Γλυφάδας, ενώ εξετάζεται και ο ηλεκτρονικός υπολογιστής της.

Ο ηλεκτρονικός υπολογιστής της νεαρής μαθήτριας

αναμένεται να ρίξει φως στην υπόθεση, καθώς η 16χρονη δεν φαίνεται να είχε κάποιο πρόβλημα και έδειχνε ένα χαρούμενο κορίτσι. Η έρευνα θα δείξει έαν η αυτοκτονία της συνδέεται με το “chocking game” ή στα ελληνικά το “παιχνίδι ασφυξίας”, που έχει προκαλέσει θανάτους εφήβων και παιδιών.

Όπως αναφέρει περιγράφοντας το “παιχνίδι της ασφυξίας” ο ιστότοπος Games Adolescents Shouldn’t Play, η κεντρική του ιδέα έχει να κάνει με τη διακοπή της οξυγόνωσης του εγκεφάλου με τη βοήθεια ενός σχοινιού ή μίας ζώνης ώστε να προκληθεί ζαλάδα και μία αίσθηση ευφορίας. Σε πολλές περιπτώσεις, η κατάσταση αυτή οδηγεί ακόμα και σε λιποθυμία. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι το εν λόγω παιχνίδι πολλές φορές αναγκάζονται να το παίξουν τα παιδιά έπειτα από πιέσεις που δέχονται από συνομήλικούς τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα