Τραμπ - Μέρκελ: Τα... παιδία παίζει (pics, vids)


"Θέλεις να σφίξουμε τα χέρια", ρωτάει μπροστά σε δεκάδες κανάλια απ' όλο τον κόσμο η Άγελα Μέρκελ τον ΝΤόναλντ Τραμπ, με ύφος μικρού παιδιού που σχεδόν παρακαλάει το άλλο: "Θέλεις να παίξουμε", θα μπορούσε να ήταν η φράση της Γερμανίδας προς τον Αμερικανό, ο οποίος αδιαφορεί και δεν την κοιτάζει καν.

Photographers: Can we get a handshake?
Merkel (to Trump): Do you want to have a handshake?
Trump: *no response*
Merkel: *makes awkward

face* pic.twitter.com/ehgpCnWPg7

David Mack (@davidmackau) 17 Μαρτίου 2017

Μια αμήχανη στιγμή, που έφερε και την γκριμάτσα της Μέρκελ, η οποία έγειρα στην πολυθρόνα της. Πράγματι ο Τραμπ αγνόησε τη Μέρκελ, θέλοντας να της στείλει το δικό του μήνυμα ή απλώς δεν την άκουσε;

Λίγο αργότερα πάντως και μετά τη συνέντευξη Τύπου, όπου τα... καρφιά έδιναν κι έπαιρναν εκατέρωθεν, ο Τραμπ γύρισε και εκεί υπήρξε χειραψία με τη Γερμανίδα καγκελάριο. Βέβαια, αφού προηγουμένως είχαν ρίξει μπηχτές ο ένας για τον άλλον.

"Είναι πολύ καλύτερο να μιλάμε ο ένας στον άλλον, όχι ο ένας για τον άλλον", εκείνη της Μέρκελ. "Μπορεί να έχουμε κάτι κοινό, ίσως, για τις υποκλοπές", η... απάντηση του Τραμπ.



Τα χαμόγελα της υποδοχής

Εντάξει, ο Ντόναλντ Τραμπ μπορεί να μην είναι και ο πιο ευγενικός άνθρωπος του κόσμου, αλλά τουλάχιστον υποδέχτηκε τη Μέρκελ με χαμόγελα. Και με χειραψία, μιας και αυτό φαίνεται πως απασχολεί πια όλα τα μεγάλα ΜΜΕ ανά τον κόσμο.

Όταν έφτασε η Γερμανίδα στο Λευκό Οίκο, ο Αμερικάνος πρόεδρος την περίμενε με ένα πλατύ χαμόγελο για να της δείξει τον δρόμο προς το οβάλ γραφείο.



Keywords
Τυχαία Θέματα