Τομ Χάρντι: Δήλωσε πρόθυμος για... 007


Με τον Ντάνιελ Κρεγκ να κρατά κλειστό το στόμα του σχετικά με το εάν θα συνεχίσει να ερμηνεύει τον Τζέιμς Μποντ, αρκετοί ηθοποιοί επιδιώκουν να θέσουν υποψηφιότητα ως διάδοχοι του Κρεγκ στο διάσημο franchise ταινιών.

Μετά την αμφιλεγόμενη δήλωση του Κρεγκ ότι θα προτιμούσε «να κόψει τις φλέβες του» παρά να ερμηνεύσει ξανά τον 007 -δήλωση που ο ίδιος αργότερα είπε ότι παρερμηνεύτηκε καθώς εννοούσε ότι δεν θα μπορούσε να τον παίξει εκείνη τη δεδομένη στιγμή-, την απόσυρση

του Σαμ Μέντες από το τιμόνι της σκηνοθεσίας, πολλοί άρχισαν να... αναζητούν τον επόμενο 007.

Κάποιοι τον είδαν στο πρόσωπο του Ίντρις Έλμπα -ο ηθοποιός διέψευσε τις φήμες λέγοντας ότι είναι πολύ μεγάλος για τον ρόλο-, άλλοι σε εκείνο του Τομ Χίντλεστον.

Ο τελευταίος που έσπευσε να εκφράσει το ενδιαφέρον του είναι ο Τομ Χάρντι. Και το έκανε αποφεύγοντας να μιλήσει για το θέμα!

Σε συνέντευξή του στο the Daily Beast, ο Τομ Χάρντι εξέφρασε τον ενθουσιασμό του όταν ο δημοσιογράφος που του έπαιρνε τη συνέντευξη άφησε να εννοηθεί ότι θα έπρεπε να αναλάβει ο Κρίστοφερ Νόλαν τη σκηνοθεσία της σειράς ταινιών.

«Ουάου, ο Κρις θα ήταν φανταστικός!» είπε ο Χάρντι. «Θα ήταν τέλειο. Αυτό θα ήταν πραγματικά πολύ cool» είπε ο γνωστός ηθοποιός.

Όταν ο δημοσιογράφος τον πίεσε να απαντήσει εάν θα ήθελε να φορέσει το κοστούμι του πράκτορα 007, ο Τομ Χάρντι επικαλέστηκε τον κώδικα σιωπής «ομερτά».

«Υπάρχει μια φράση που κυκλοφορεί ανάμεσά μας, στην αδελφότητα των ηθοποιών» είπε ο Χάρντι. «Εάν μιλήσει για αυτό, αποκλείεσαι αυτομάτως από την κούρσα (για τον ρόλο). Επομένως, δεν θα μπορούσα να μιλήσω για αυτό» πρόσθεσε.

Και συνέχισε: «Αλλά ο Κρις Νόλαν, τι φανταστικός σκηνοθέτης για μια ταινία Μποντ».

«Επειδή ο Ντάνιελ είναι τόσο καλός και εξαιτίας αυτού που έκαναν ο Σαμ (Μέντες) και η Μπάρμπαρα (Μπρόκολι, η παραγωγός), το οποίο είναι τόσο εντυπωσιακό, θα ήταν πολύ δύσκολο να φανταστεί κανείς τι θα ακολουθούσε. Αναρωτιέμαι πώς θα ήταν το επόμενο κεφάλαιο αυτής της σειράς και πιστεύω ότι όταν αναφέρεστε σε κάποιον σαν τον Κρίστοφερ Νόλαν, τότε μιλάμε για μια πολύ δυνατή μορφή που θα ερχόταν σε έναν κόσμο που θα έφερνε κάτι νέο και θα δημιουργούσε -ξανά- κάτι σημαντικό» είπε ο Τομ Χάρντι.

Ο Χάρντι έχει συνεργαστεί αρκετές φορές με τον Νόλαν, σε ταινίες όπως το Inception, το Ο σκοτεινός ιππότης: Η επιστροφή, καθώς και στο πρόσφατο Dunkirk.

Οι φήμες θέλουν τον Ντάνιελ Κρεγκ να είναι ακόμα η πρώτη επιλογή των παραγωγών για τον ρόλο του Μποντ.

Keywords
Τυχαία Θέματα