Το βιολογικό σου ρολόι χτύπησε;

15:21 8/2/2017 - Πηγή: Pagenews

Αν αισθάνεσαι μπερδεμένη και δεν ξέρεις αν είσαι έτοιμη για ν΄αποκτήσεις παιδάκια, σου παρουσιάζουμε μερικά σημάδια που σου δείχνουν πως το βιολογικό σου ρολόι έχει αρχίσει να χτυπάει σαν τρελό.

#1 Πες μου την ηλικία σου
Συνήθως οι περισσότερες γυναίκες ακούν τα "καμπάνάκια" στις αρχές ή τα μέσα της τρίτης δεκαετίας της ζωής τους κι αυτό είναι κάτι άκρως φυσιολογικό.

#2 Παρατηρείς τα μωράκια στο δρόμο
Ξαφνικά ο κόσμος γέμισε μωρά ή μάλλον τώρα άρχισες να τα παρατηρείς. Μήπως αυτό συμβαίνει επειδή έχει αρχίσει να χτυπάει το βιλογικό σου ρολόι;

#3 Κοιτάς

παιδικά ρούχα
Αν δεν έχεις ανίψια ή βαφτιστήρι αγαπημένο και πιάνεις τον εαυτό σου να χαζεύει βιτρίνες με μωρουδιακά, τότε αν δεν είναι αυτό σημάδι, τότε ποιό είναι;

#4 Ψάχνεις για ονόματα
Έχεις βάλει κάτω τη λίστα με πιθανά γυναικεία κι αντρικά ονόματα; Ακόμη χειρότερα, νιώθεις θυμό αν κάποιος φίλος "πρόλαβε και καπάρωσε" το όνομα που εσύ πρώτη είχες σκεφτεί; Πώς τόλμησε; Αυτό είναι το όνομα του δικού σου μωρού, κι ας μην είσαι καν έγκυος.

#5 Χαίρεσαι να κάνεις babysitting
Μπορεί παλαιότερα να μην άντεχες ούτε λεπτό σε χώρους με παιδάκια αλλά τώρα... όχι μόνο αντέχεις αλλά το επιδιώκεις. Έχεις μάλιστα πιάσει τον εαυτό σου να προτείνει σε φίλους και γνωστούς να φυλάξεις τα μωράκια τους κι αυτό γιατί σε ευχαριστεί.

#6 Αρχίζεις και σκέφτεσαι τον σύντροφό σου σε ρόλο μπαμπά
Ξαφνικά παρατηρείς τις αντιδράσεις του με τα παιδάκια. Πώς φέρεται; Θα γινόταν άραγε καλός μπαμπάς; Και το παιδί λες να έχει τα μάτια του ή το μετωπό του; Τι θα πάρει από εσένα και τι από αυτόν; Αν έχεις φτάσει σε αυτό το σημείο δε θέλει και μεγάλη εξήγηση; θέλεις το παιδί του!

Keywords
Τυχαία Θέματα