Το τατουάζ επεισόδια 32 και 33: Δείτε το τρέιλερ των σημερινών επεισοδίων


«Το Τατουάζ» του Alpha είναι μια σειρά γεμάτη έρωτα, απαγορευμένους δεσμούς και εγκλήματα πάθους που έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό.

Στα σημερινά επεισόδια (32 και 33) η Άννα θα μαζέψει τα πράγματά της για να φύγει για το Λονδίνο και πριν το κάνει θα έχει έναν άγριο τσακωμό με την Όλγα. Ο Ορφέας, θα ζητήσειι επίσημα το χέρι της Ελένης και δίνει χαρά στον Παύλο και στην Μάρθα.

Την ίδια ώρα η Τατιάνα θα πάρει ένα προκλητικό mail στον υπολογιστή της κι ψιλιάζεται πως προέρχεται

από τον serial killer που αρχίζει να παίζει το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι με την αστυνομία. Τα σημάδια ανάκαμψης που δείχνει η Αμαλία, δίνουν χαρά όμως και φοβίζουν τη Βέρα, μη και χάσει τον Θεοχάρη απ’ τη ζωή της. Την ίδια στιγμή η Μαργκώ, μόλις ακούει πως η Αμαλία «ξυπνάει», θα δείξει ανήσυχη. Ο Αλέξανδρος, κατορθώνει να ‘στριμώξει’ τον Τζίμη…

Η Μαργκώ θα δώσει ακόμα μία ευκαιρία στη Λίντα. Οι αρραβώνες της Ελένης θα ανακοινωθούν επίσημα και ο Ορφέας βιάζεται πολύ να γίνει ο γάμος. Η Μαργκώ θα πετάξει μια μπηχτή στον Θεοχάρη για το παρελθόν της Αμαλίας και θα τον βάλει σε σκέψεις.

Η Άννα γίνετε έξω φρενών με τον Αλέξανδρο και χωρίς δεύτερη σκέψη θα μαζέψει όλα της τα ρούχα από το σπίτι στην Αίγινα και θα ετοιμαστεί για Λονδίνο. Λίγο πριν μπει στο ταξί όμως ο Αλέξανδρος θα την σταματήσει προκειμένου να της πει κάτι..

Δείτε το τρέιλερ:

Keywords
Αναζητήσεις
το τατουαζ επεισοδιο 32
Τυχαία Θέματα