Το Τατουάζ Επεισόδια 30 και 31: Τι θα δούμε απόψε (trailer)


«Το Τατουάζ» του Alpha είναι μια σειρά γεμάτη έρωτα, απαγορευμένους δεσμούς και εγκλήματα πάθους. Μια ερωτική ιστορία γεννιέται κάτω από αντίξοες συνθήκες. Ένα αστυνομικό θρίλερ με φόντο την Αίγινα και τα Μετέωρα, όπου ένας κατά συρροή δολοφόνος βάζει στο στόχαστρο νεαρές γυναίκες…

Αναλυτικά τι θα δούμε στα σημερινά επεισόδια:

Επεισόδιο 30:

Κάτω από τις απειλές για την ζωή της μικρής Λήδας, ο Αλέξανδρος με πόνο ψυχής θα αποφασίσει να απομακρυνθεί απ’ την Άννα, ενώ η Όλγα παθαίνει πανικό όταν μάθει πως κινδυνεύει

η κόρη της. Ο Θεοχάρης θα ανησυχήσει μόλις η Βέρα αναγκαστεί να του πει τις υποψίες της Τατιάνας για την συμμετοχή του Αλέξανδρου στο κύκλωμα σωματεμπορίας. Υποψιασμένη πως η Νίνα εξακολουθεί να έχει επαφές με τον Ιωσήφ, η Βέρα θα την πιέσει προκειμένου να της γνωρίσει το νέο της αγόρι, ενώ ταυτόχρονα ο Ιωσήφ κι η Νικόλ θα περάσουν όμοφες στιγμές μαθαίνοντας το φύλο του μωρού τους. Η Έμιλυ χαρούμενη θα ενημερώσει τον Θεοχάρη για την Αμαλία. Η Θάλεια θα αποφυλακιστεί κι η Μάρθα θα της ζητήσει να μείνει μακριά από τον Ορφέα, την ίδια στιγμή που εκείνος δείχνει να καταρρέει ψυχολογικά.

Επεισόδιο 31:

Η Άννα αναζητά δικαιολογίες για την συμπεριφορά του Αλέξανδρου και τον κάνει να υποφέρει πιο πολύ. Ο Αλέξανδρος κάνει προσπάθειες να πείσει την Άννα όμως μέσα του υποφέρει για την απόφαση του. Υποχρεώνεται να αποκαλύψει στην Άννα πως –δήθεν- τα έχει ξαναφτιάξει με την Όλγα. Εκείνη χάνει την γη από τα πόδια της. Ο Ορφέας θέλοντας να πολεμήσει τους δαίμονες του, κάνει πρόταση γάμου στην Ελένη. Ο Τόνυ μαθαίνει πως η Άννα χώρισε κι αποφασίζει να κάνει ό,τι μπορεί για να την ξανακερδίσει.

Δείτε το τρέιλερ:

Το σενάριο υπογράφει η Βάνα Δημητρίου και τη σκηνοθεσία ο Αντρέας Γεωργίου, ο Στάμος Τσάμης και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Πρωταγωνιστούν: Στέφανος Μιχαήλ, Δανάη Παππά, Εβελίνα Παπούλια, Μυρτώ Αλικάκη, Ελίνα Ακριτίδου, Χρύσα Παππά, Κατερίνα Γερονικολού, Χριστίνα Χριστόφια, Νίκος Πολυδερόπουλος, Μιχάλης Λεβεντογιάννης, Έλενα Λιασίδου, Ελεονώρα Αντωνιάδου, Έλενα Πιερίδου, Ιάσονας Δαμιανός, Αλέξανδρος Πέρρος, Φανή Καμπιώτη.

Στον ρόλο του Παύλου Μελά, ο Γιώργος Παρτσαλάκης.

Στον ρόλο της Μαργκός Νίβεν, η Κοραλία Καράντη.

Στον ρόλο του Θεοχάρη Ραζή, ο Απόστολος Γκλέτσος.

Keywords
Αναζητήσεις
τατουαζ επεισοδιο 30
Τυχαία Θέματα