Το μεγαλύτερο και πιο πολυτελές κότερο του κόσμου (pics)


Ο ιδιοκτήτης του παραμένει ανώνυμος. Το μόνο που γνωρίζουμε για εκείνον είναι πως πρόκειται για κάποιον μεγιστάνα. Λογικό, αν κρίνουμε από το πόσο εντυπωσιακό είναι το κότερο που διαθέτει.

Η όψη του είναι επιβλητική. Το "triple deuce" ή... "φουλ του δύο" αποτελεί το μεγαλύτερο και πολυτελέστερο κότερο του κόσμου και ναυπηγείται στη Βόρεια Ευρώπη κάτω από άκρα μυστικότητα.

Ο σχεδιασμός του είναι τόσο υδροδυναμικός όσο και αεροδυναμικός και τα 222 του μέτρα μήκος το κατατάσσουν στην πρώτη θέση όλων των πολυτελών κότερων.



Το TD είναι ακόμη μεγαλύτερο και

από ένα κρουαζιερόπλοιο. Οι υπεύθυνοι του ναυπηγείου έχουν εντολή να το παραδώσουν έτοιμο το καλοκαίρι του 2018, ενώ ο μεγιστάνας που το παράγγειλε θα πληρώσει 1,2 δισεκατομμύρια ευρώ.

Διαθέτει μεταξύ άλλων πλήρωμα 80- 100 ατόμων και θα μπορεί να φιλοξενήσει 40 ανθρώπους όλους σε σουίτες εμβαδού 60 μέχρι 90 τμ.

Δεν διαθέτει πηδάλιο αλλά joystick, έχει τρεις τεράστιες αεροτουρμπίνες και η μηχανή του θα αποδίδει 33 κόμβους.



Ο ιδιοκτήτης του θα μπορεί να περνάει εκεί μέσα μήνες ολόκληρους, αφού θα διαθέτει για εκείνον αποκλειστικά μια σουίτα 275 τμ με ειδικό γυμναστήριο, με γραφείο, με ιδιωτική αίθουσα προβολής ταινιών, με δωμάτιο προσωπικού μπάτλερ, με ιδιωτική τραπεζαρία, με εσωτερική πισίνα (εκτός από τις 2 εξωτερικές) με 24ωρη υπηρεσία σπα, με τζακούζι με αίθουσα μασάζ, και με προσωπικό κομμωτήριο. Ένα μικρό... χωριό με λίγα λόγια.



Εξωτερικά το TD, θα έχει 2 τεράστιες πισίνες, ειδικό water park, 2 ελικοδρόμια, στα σπλάχνα του θα μπορεί να μεταφέρει 15 τζετ σκι και 3 μικρά κρις κραφτ, ενώ δεν θα ήταν υπερβολή να αναφέρουμε ότι θα είναι εξοπλισμένο με τα τελειότερα μέσα ναυσιπλοΐας. Ο ιδιοκτήτης έχει παραγγείλει επίσης ειδικά αντιπυραυλικά συστήματα καθώς και σόναρ για την αποφυγή τρομοκρατικών επιθέσεων, ενώ φήμες θέλουν, εκτός από το πλήρωμα να υπάρχουν και καμπίνες για έναν μικρό ιδιωτικό στρατό.

Keywords
Τυχαία Θέματα