Το Colour Day Festival φέτος είχε χρώμα… CU! (vid)


Το Colour Day Festival έδωσε τη μοναδική ευκαιρία σε 30.000 νέους να απολαύσουν ένα ολοήμερο event με live performances και dj sets από γνωστούς καλλιτέχνες, αλλά και ένα μαγευτικό «πόλεμο» χρωμάτων.

Το CU ήταν εκεί με το δικό του «κάστρο», το Factory of Cool, μία cool κατασκευή από ψυγεία containers, που δημιουργήθηκε για να προσφέρει μία ανάσα δροσιάς στους παρευρισκόμενους.

Το Factory

of Cool εκτός από δροσιά επεφύλασσε ακόμη περισσότερες εμπειρίες για τους φίλους του CU, με πολλούς καλεσμένους όπως ο YouTuber και stand-up comedian Κώστας Μαλιάτσης, ο οποίος ανέλαβε με μία live μετάδοση από το Facebook του Vodafone CU να μεταδώσει τον παλμό του event σε όσους δεν κατάφεραν να βρεθούν εκεί. Η live μετάδοσή του Κώστα.

Παράλληλα, ο γνωστός Instagrammer Λευτέρης Μητσόπουλος, ντυμένος στα λευκά, έπαιξε το παιχνίδι «Find Mr. White», όπου το κοινό έπρεπε να τον εντοπίσει ανάμεσα στο πλήθος και να τον «λούσει» με χρώματα.

Με στόχο να ολοκληρωθεί η πολύχρωμη εμπειρία, το CU έδωσε την ημέρα του event 3GB στους συνδρομητές του, ούτως ώστε να αποκτήσουν όλοι τη δυνατότητα να μοιραστούν τα στιγμιότυπα που τους εντυπωσίασαν.

Keywords
Τυχαία Θέματα