Τι τρέχει αυτή την εβδομάδα;

16:16 3/3/2017 - Πηγή: Pagenews

Πεντάστερο το Toyota C-HR

Χάρη στο σύστημα Safety Sense της Toyota, το νέο Toyota C-HR κατάφερε να κλειδώσει στο τσεπάκι του πέντε αστέρια στις δοκιμές ασφαλείας του ανεξάρτητου οργανισμού Euro NCAP. Το νέο ιαπωνικό μοντελάκι που κυκλοφορήσει εδώ και λίγες εβδομάδες και στην ελληνική αγορά, σύμφωνα με το Euro

NCΑP προσφέρει εξαιρετική προστασία στους επιβάτες σε περίπτωση ατυχήματος αλλά και μεγάλα αποθέματα στον τομέα ενεργητικής ασφάλειας. Αυτό φανερώνουν και οι αριθμοί: Το μικρό crossover πέτυχε 95% στη συνολική προστασία ενηλίκων επιβατών, 77% στην ασφάλεια παιδιών, 76% στην προστασία των πεζών και 78% στα συστήματα υποστήριξης της ασφάλειας.

Η Audi κατασκευάζει τα καλύτερα αυτοκίνητα

Μοιάζει λίγο …εγωκεντρικό και όμως, μια έρευνα της Consumer Reports «μίλησε»: Η premium μάρκα της VW, η Audi βγαίνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην πρώτη θέση, ως ο κατασκευαστής που φτιάχνει τα καλύτερα αυτοκίνητα. Η Audi είναι ο νικητής, ενώ ακολουθεί η Porsche στη δεύτερη θέση και η BMW στην τρίτη θέση. Στην ίδια κατάταξη η Audi με όπλο το Audi Q7 πήρε την πρώτη θέση στην κατηγορία των πολυτελών SUV.

Mitsubishi: Πάει στη Γενεύη με SUV

Η Mitsubishi δεν θα απουσιάζει από την 87η Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης αλλά αντιθέτως, θα κάνει αισθητή την παρουσία της με ένα νέο compact SUV, το Eclipse Cross . Το Eclipse Cross είναι ένα παγκοσμίως στρατηγικό μοντέλο που θα κυκλοφορήσει πρώτα στην Ευρώπη φέτος το φθινόπωρο. Προς το παρόν η ιαπωνική φίρμα μας ενημερώνει μόνο για την εμφάνιση του, και τον περιπετειώδη χαρακτήρα του με εξαιρετικές ταξιδιωτικές δυνατότητες. Κινητήρες, κιβώτια κ.α. θα αποκαλυφθούν την επόμενη εβδομάδα στη Γενεύη.

Renault: Μικρό μπότοξ υπέστη το Captur

Στις 7 Μαρτίου η Renault θα αποκαλύψει στη Γενεύη το ανανεωμένο Captur, που έκανε ένα εκταταμένο λίφτινγκ στην εμφάνιση του. Το νέο μοντέλο διατηρεί τη σχεδιαστική του φόρμα απλώς η ανανεωμένη εκδοχή έχει φουλ LED φωτιστικά, είναι το best seller στην κατηγορία του, στην ευρωπαϊκή αγορά και η γαλλική μάρκα στην προσπάθειά της να διατηρήσει αυτό τον ρυθμό στις πωλήσεις το ανανέωσε. νέα χρώματα που αγγίζουν τα 30 και νέα χρωματικά καμπίνα. Θα συνεχίζει να προσφέρεται με κινητήρα 0.9 λτ. και 1.2 λτ. TCe βενζίνης με 90 και 120 ίππους αντίστοιχα και τον πετρελαιοκινητήρα 1.5 λτ. dCi με 110 ίππους.

Keywords
Τυχαία Θέματα