Τα βρήκε με τον Λουτσιάνο ο Παναθηναϊκός! (vids)

10:23 9/7/2017 - Πηγή: Pagenews

Αίσιο τέλος είχαν οι διαπραγματεύσεις του Παναθηναϊκού με την πλευρά του 24χρονου Βραζιλιάνου επιθετικού, Λουτσιάνο!

Οι επαφές κράτησαν μέχρι τη 1:00 τα ξημερώματα της Κυριακής και στο τέλος επήλθε το deal με την πλευρά του Βραζιλιάνου που ήταν και ο μεγαλύτερος σκόπελος.

Απομένει η Κορίνθιανς που θεωρητικά είναι η πιο βατή "αντίπαλος" και τη Δευτέρα θα υπάρξουν οι οριστικές επαφές που θα κλειδώσουν τη συμφωνία για την άμεση απόκτησή

του και την ενσωμάτωση με την αποστολή της ομάδας στην Ολλανδία!


Είναι τεράστιο βήμα για την υλοποίηση της μεταγραφής το γεγονός ότι εξασφαλίστηκε η υπογραφή του παίκτη καθώς αυτό ήταν και το κυρίαρχο ζητούμενο από τη στιγμή που από 1/1/2018 ο 24χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός ανήκει στον Παναθηναϊκό!


Όσον αφορά το συμβόλαιο του Λουτσιάνο, σύμφωνα με πηγές από τη Βραζιλία υπολογίζεται σε 750 χιλ. ευρώ ετησίως αλλά είναι δύσκολο να επιβεβαιωθεί αυτή τη στιγμή από όλες τις πλευρές. Σίγουρα πάντως πρόκειται για δαπανηρή μεταγραφή καθώς θα χρειαστεί και ένα ποσό της τάξεως των 200-400 χιλ. ευρώ για την Κορίνθιανς.

Όπως και να έχει το τριφύλλι προχωράει στη φάση υλοποίησης με έναν παίκτη που έχει επιλέξει ο Ουζουνίδης και διαθέτει εξαιρετικές προδιαγραφές. Η στάση της Κορίνθιανς δεν προβλέπεται να είναι απλή υπόθεση αλλά με τα ατού που έχει στα χέρια του πλέον ο Παναθηναϊκός (βλέπε συμφωνία με τον παίκτη για 3 χρόνια) προφανώς και έχει το πάνω χέρι στις τελικές διαπραγματεύσεις! Πιθανότατα δε θα αποτελεί και τυπική διαδικασία καθώς είναι ήδη γνωστά τα νούμερα και το "κλειδί" εξ αρχής ήταν η συμφωνία με τον Λουτσιάνο και τους μάνατζέρ του...

Πηγή: sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα