Τ. Σουίφτ: Τέλος οι εμφανίσεις το 2017;

16:10 7/2/2017 - Πηγή: Pagenews

Η Taylor Swift τραγούδησε στη συναυλία που δόθηκε μία ημέρα πριν από τον αγώνα του Super Bowl και τάραξε τους θαυμαστές της όχι μόνο με την εμφάνισή της αλλά και με τα όσα είπε.

Η 27χρονη ποπ σταρ ανήγγειλε ότι η εμφάνισή της αυτή μπορεί να είναι και η μοναδική για το 2017.

Σε μικρό κοινό, για τα δικά της δεδομένα, περίπου 9.000 άτομα, η Taylor Swift τραγούδησε για 90 λεπτά όλες τις μεγάλες της επιτυχίες και συγκλόνισε τα μέλη από το Club Nomadic.

«Απ’ όσο ξέρω θα κάνω μόνο μία συναυλία το 2017 και στο βαθμό που γνωρίζω, αυτή είναι η μοναδική μου εμφάνιση», είπε. «Νιώθω όμορφα που είμαι απόψε στο Χιούστον του Τέξας», είπε και τραγούδησε για πρώτη φορά ζωντανά τη νέα της επιτυχία «I Don't Want to Live Forever», που ερμηνεύει μαζί με τον Zayn Malik στο soundtrack της ταινίας «Οι πενήντα πιο σκοτεινές αποχρώσεις του γκρι».

Το κοινό άρχισε να επευφημεί περιμένοντας να δει στη σκηνή και τον Malik, με την Swift να σπεύδει να τους πει ότι «αυτός σίγουρα δεν είναι εδώ», ενώ ζήτησε από τον κόσμο να τραγουδήσει μαζί της, ερμηνεύοντας και τραγούδια που έχει γράψει για άλλους καλλιτέχνες. Η προηγούμενη εμφάνιση της Taylor Swift ήταν σε ένα γήπεδο με 60.000 θεατές.

Keywords
Τυχαία Θέματα