Συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία ο Κομάν έπειτα από καταγγελία της πρώην συντρόφου του!


Ο Κίνγκσλεϊ Κομάν, ποδοσφαιριστής της Μπάγερν Μονάχου, συνελήφθη στη Γαλλία για επίθεση εναντίον της πρώην συντρόφου του. Ο 21χρονος κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία έπειτα από καταγγελία της νεαρής γυναίκας με την οποία είχε σχέση. Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή Senna e Marna, λίγο έξω από το Παρίσι.

Σύμφωνα με τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης,

η επέμβαση της Αστυνομίας ήταν άμεση. Ο 21χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα, όπου εκεί παραδέχτηκε ότι χτύπησε την πρώην σύντροφό του με αποτέλεσμα αυτή να μην μπορεί να εργαστεί για οκτώ μέρες!

Ο λόγος του επεισοδίου είναι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της γαλλικής «Equipe», η ενέργεια της «πρώην» του Γάλλου να του υποκλέψει τους κωδικούς του Instagram για να μπει στον λογαριασμό του και να ποστάρει φωτογραφία προκειμένου να διαφημίσει έναν χορηγό της! Κάτι που εξόργισε τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος της επιτέθηκε.

Αφού του απαγγέλθηκαν κατηγορίες, ο Κομάν αφέθηκε ελεύθερος, ωστόσο αν μέχρι τον Σεπτέμβριο οπότε και ορίστηκε η δικάσιμος δεν καταφέρει να πετύχει εξωδικαστικό συμβιβασμό (πληρώνοντας αδρά την πρώην κοπέλα του) θα κινδυνεύσει ακόμη και με φυλάκιση.

Keywords
Τυχαία Θέματα