Στη λίστα του Παναθηναϊκού ο Γκάμπριελ Σίλβα


Όπως έχει γίνει γνωστό τις τελευταίες ημέρες οι πράσινοι βρίσκονται σε επαφές με παίκτη που θα αποτελέσει εναλλακτική επιλογή του Νίκλας Χουλτ στο αριστερό άκρο της άμυνας της ομάδας. Μάλιστα, γινόταν προσπάθεια προκειμένου η υπόθεση να κλείσει μέχρι και το βράδυ της Τετάρτης όταν και λήγει η προθεσμία συμπλήρωσης της μίας κενής θέσης που υπάρχει στη λίστα της ΟΥΕΦΑ.

Όπως αναφέρουν δημοσιογραφικές πηγές από την Ιταλία μία από αυτές τις περιπτώσεις είναι του Βραζιλιάνου 26χρονου, Γκάμπριελ Σίλβα

που ανήκει στην Ουντινέζε. Ο ποδοσφαιριστής επέστρεψε πρόσφατα στον σύλλογο μετά τη λήξη του δανεισμού του στην ισπανική Γρανάδα.

Βεβαίως, σε αυτό το σημείο πρέπει να σημειωθεί πως ο Γκάμπριελ Σίλβα δεν είναι ο μοναδικός παίκτης που εξετάζεται για τη συγκεκριμένη θέση καθώς στα υπόψιν του Μαρίνου Ουζουνίδη και των συνεργατών του βρίσκονται δύο ακόμα περιπτώσεις.

Ο Βραζιλιάνος τη σεζόν που ολοκληρώθηκε συμπλήρωσε στο ισπανικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Γρανάδα 12 συμμετοχές και στο ιταλικό 5 με εκείνη της Ουντινέζε.

Πηγή: sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα