Στη φυλακή ο Αρτέμης Σώρρας - Καταδίκη 8 ετών για εκείνον και τη γυναίκα του


Στη φυλακή οδηγείται ο Αρτέμης Σώρρας, ο οποίος καταδικάστηκε σε οκτώ χρόνια φυλάκισης και πέντε χρόνια στέρησης των πολιτικών του δικαιωμάτων.

Ο δήθεν σωτήρας των Ελλήνων δικάστηκε σήμερα Παρασκευή στην Πάτρα με την κατηγορία της υπεξαίρεσης σε βαθμό κακουργήματος. Τη μήνυση είχε καταθέσει πρώην συνεργάτης του, ο οποίος κατήγγειλε πως του έκλεψε 100.000 ευρώ, όταν συνεργάζονταν στην επιχείρηση με τους παιδότοπους, καθώς και ο κουμπάρος του, που του είχε δώσει να πουλήσει το πολυτελέστατο αυτοκίνητό

του και ο Σώρρας του έδωσε ληγμένα δηνάρια από το Κουβέιτ.

“Υπήρξε μία ιστορία με ληγμένα δηνάρια του Κουβέιτ. Με τα μάτια μου είδα βαλίτσες γεμάτες με δηνάρια του Κουβέιτ. Και μάλιστα τρομοκρατημένος”, είχε πει ο δικηγόρος του Σώρρα για την υπόθεση μιλώντας στο Ε και πρόσθετε:

“Γιατί τις είδα με τα μάτια μου όταν διαμαρτυρήθηκα γιατί δεν μου έδινε τα λεφτά από ένα αυτοκίνητό μου που πήρε να πουλήσει. Φανταστείτε ότι μου προσέφερε -ήταν γαλαντόμος- δηνάρια τα οποία “κόστιζαν” δισεκατομμύρια ευρώ για 40 με 50 χιλιάδες ευρώ. Δηλαδή, πόσο ένας άνθρωπος πρέπει να ψάξει κάτι άλλο για να καταλάβει τι κάνει; Κατά την εισβολή των Αμερικανών στο Κουβέιτ μετά τον Σαντάμ “ακυρώθηκαν” τα δηνάρια”. Όχι 600 δισ. ευρώ, ούτε ένα ευρώ δεν έχει. Τον γνώρισα όταν έβαζε μάρμαρα και πλακάκια και μου ζήτησε με τη γυναίκα του να τους παντρέψω”.

Σύμφωνα με πλήροφορίες η ποινή τόσο για τον κ. Σώρρα όσο και για τη σύζυγό του είναι χωρίς αναστολή και χωρίς δυνατότητα έφεσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα