"Σταθμοί Χαράς" από την ΙΚΕΑ του Ομίλου FOURLIS


Η ΙΚΕΑ, στο πλαίσιο του προγράμματος Κοινωνικής Υπευθυνότητας του Ομίλου FOURLIS, δημιούργησε, πριν από πέντε χρόνια, το πρόγραμμα «Σταθμοί Χαράς». Μέσα από αυτή την πρωτοβουλία στηρίζει δημοτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς στις ευρύτερες περιοχές των καταστημάτων ΙΚΕΑ, διαμορφώνοντας λειτουργικούς χώρους όπου τα παιδιά θα μπορούν να περνούν όμορφες στιγμές.

Συνολικά, μέχρι σήμερα, η ΙΚΕΑ

έχει εξοπλίσει και διαμορφώσει πάνω από 39 Σταθμούς, σε Ήπειρο, Θεσσαλία, Θεσσαλονίκη, Αττική και Κρήτη, δημιουργώντας ένα περιβάλλον όπου τα παιδιά μπορούν να απολαμβάνουν μία καλύτερη καθημερινή ζωή. Ο κάθε σταθμός εξοπλίζεται με βάση τις ανάγκες των παιδιών, την εμπειρία των διακοσμητών ΙΚΕΑ και πάντα σε συνεργασία με τους παιδαγωγούς των σταθμών αλλά και τις δημοτικές αρχές.

Από τις αρχές του 2017 η ΙΚΕΑ συνεχίζει την υλοποίηση του προγράμματος εξοπλισμού σταθμών και τέσσερις σταθμοί έχουν ήδη ολοκληρωθεί και παραδοθεί. Πρόκειται για τον 1ο Δημοτικό Παιδικό Σταθμό Αιγάλεω, τον Δημοτικό Παιδικό Σταθμό Κόκκινου Μύλου Αχαρνών, τον 1ο Δημοτικό Παιδικό Σταθμό Περάματος και τον Παιδικό Σταθμό Κορινού στον Δήμο Κατερίνης.

Οι τέσσερις αυτοί σταθμοί, οι οποίοι αφορούν συνολικά περίπου 200 παιδιά, διαμορφώθηκαν και εξοπλίστηκαν πλήρως, με τη βοήθεια του εξειδικευμένου προσωπικού της ΙΚΕΑ και των εθελοντών εργαζόμενων της ΙΚΕΑ και του Ομίλου FOURLIS.

Για το 2017, η ΙΚΕΑ δεσμεύεται να συνεχίσει να δημιουργεί «Σταθμούς Χαράς». Σε συνεργασία με τους υπεύθυνους των σταθμών και τις αρμόδιες τοπικές αρχές, το 2017 θα διαμορφώσει και θα εξοπλίσει πάνω από 20 δημοτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς σε όλη την Ελλάδα.

Στην ΙΚΕΑ και στον Όμιλο FOURLIS πιστεύουμε ότι τα παιδιά είναι οι πιο σημαντικοί άνθρωποι στον κόσμο γι’ αυτό και δε θα σταματήσουμε ποτέ να προσπαθούμε, για να τους εξασφαλίσουμε μια καλύτερη καθημερινή ζωή.

Keywords
Τυχαία Θέματα