Στα "σκαριά" Εθνικό Αναπτυξιακό Μοντέλο για την παραγωγική ανασυγκρότηση


Σε ένα βασικό πλαίσιο προτάσεων για την παραγωγική ανασυγκρότηση, το οποίο θα εγκριθεί από το υπουργικό συμβούλιο, θα καταλήξει η κυβέρνηση το επόμενο χρονικό διάστημα και στη συνέχεια ο πρωθυπουργός θα έρθει σε επαφή με τους εμπλεκόμενους φορείς.

Προς αυτή την κατεύθυνση αποφάσισε να κινηθεί η κυβέρνηση σε ευρεία σύσκεψη, η οποία πραγματοποιήθηκε νωρίτερα την Παρασκευή υπό τον Αλέξη Τσίπρα και με τη συμμετοχή των παραγωγικών υπουργείων: Οικονομίας, Οικονομικών, Ενέργειας, Υποδομών και Αγροτικής Ανάπτυξης.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, εκπονήθηκε σχέδιο πλατιάς διαβούλευσης με παραγωγικούς και αυτοδιοικητικούς φορείς για τη συγκρότηση Εθνικού Αναπτυξιακού Μοντέλου, εξειδικευμένου ανά κλάδο και ανά περιφέρεια.

Στη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, συμμετείχαν οι Γιάννης Δραγασάκης, Ευκλείδης Τσακαλώτος, Δημήτρης Παπαδημητρίου, Αλέξης Χαρίτσης, Γιώργος Σταθάκης, Δημήτρης Λιάκος, Βαγγέλης Αποστόλου, Χρήστος Σπίρτζης, Στέργιος Πιτσιόρλας, Αλέκος Φλαμπουράρης και Λόης Λαμπριανίδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα