Σλούκας: Δεν ήθελα Ολυμπιακό - Ρομπότ ο Σπανούλης


Ο Κώστας Σλούκας θα αντιμετωπίσει στον τελικό την ομάδα με την οποία έχει ζήσει μεγάλες στιγμές και επί της ουσίας την ομάδα που τον έκανε αυτό που είναι σήμερα.

Ο Έλληνας διεθνής στις δηλώσεις του μετά το ματς της Φενέρ ήταν ξεκάθαρος: "Δεν ήθελα τον Ολυμπιακό". Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA.

«Είχαμε προετοιμαστεί πολύ καλά. Προετοιμαζόμασταν 20 μέρες γι' αυτό το ματς. Ξέραμε πως είμαστε σε καλή κατάσταση. Δείξαμε καλό πρόσωπο. Παίξαμε ομαδική άμυνα και είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού».

Για το αν πρόκειται

για μια «τυπική ομάδα Ομπράντοβιτς», που βρίσκει τη φόρμα της στα κρίσιμα, απάντησε: «Είναι δικά σας, δημοσιογραφικά αυτά ή του κόσμου. Όταν η ομάδα είναι υγιής υπάρχει ταλέντο. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ έμπειρος στους τελικούς. Η Φενέρμπαχτσε είναι η 2η φορά που παίζει σε τελικό, αυτό πρέπει να το τονίσουμε. Θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα».

Σε ερώτηση για το αν νιώθει δικαιωμένος για την απόφασή του να πάει στην «Φενέρ», υπογράμμισε: «Αυτό θα το αποφασίσει ο κόσμος. Καταλαβαίνετε πως η ομάδα πρωταγωνιστεί. Είναι ο 2ος τελικός της Euroleague, είμαι πολύ χαρούμενος. Πρέπει να ακολουθήσουμε το πλάνο της ομάδας. Θα βρω φίλους μου. Όλα τα παιδιά τα γνωρίζω καλά. Πάνω από όλα είναι η ομάδα. Ελπίζω να πανηγυρίσω εγώ 21 Μαΐου και όχι ο Κώστας Παπανικολάου».

Τέλος, όταν ρωτήθηκε αν ήθελε τον Ολυμπιακό στον τελικό, είπε: «Όχι. Ο Ολυμπιακός είναι σκληροτράχυλη ομάδα, έμπειρη. Έχει τον Βασίλη και τον Γιώργο. Ο Βασίλης παίζει σαν ρομπότ, του το λέω. Μπορεί να είναι κακός και στο τέλος είναι ο καλύτερος. Τον θαυμάζω, του το έχω πει πολλές φορές».

Keywords
Τυχαία Θέματα