Σκέψεις Βασιλειάδη να μπει και η ΕΡΤ στο παιχνίδι της Super League

11:42 5/7/2017 - Πηγή: Pagenews

Ο Γιώργος Βασιλειάδης παρακολουθεί στενά την κόντρα της Super League με τη Nova και κάνει διάφορες σκέψεις για τα τηλεοπτικά του πρωταθλήματος της επόμενης χρονιάς.

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει σήμερα στη «Live Sport» ο Βασίλης Βέργης, ο υφυπουργός αθλητισμού κάνει σκέψεις να βάλει στο παιχνίδι του πρωταθλήματος και την ΕΡΤ, υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις

όμως.

Ο Γιώργος Βασιλειάδης θέλει τη Δημόσια Τηλεόραση, «συμπαίκτρια» του συνδρομητικού καναλιού ώστε να ελαφρυνθεί και το τεράστιο κόστος της Nova που φτάνει ακόμα και τα 40 εκ. ευρώ.

Ωστόσο, ο υφυπουργός, περιμένει να δει εγγυήσεις για ένα καλύτερο και πιο ελκυστικό πρωτάθλημα, για να μπορεί και η δημόσια τηλεόραση να προσφέρει στους τηλεθεατές της κάτι που να έχει ενδιαφέρον.

Αν ο Γιώργος Βασιλειάδης διαπιστώσει ότι όλα βαίνουν καλώς τότε θα ξεκινήσουν οι απαραίτητες συζητήσεις με την διοίκηση της ΕΡΤ, η οποία πάντως βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε αναζήτηση διευθύνοντος συμβούλου.

Σε περίπτωση που η σκέψη γίνει πράξη, τότε θα πρέπει να αποκτηθεί ένα «πακέτο» παιχνιδιών με το αντίστοιχο φυσικά τίμημα, ενώ θα ελαφρυνθεί και η Nova στα τεράστια ποσά που πρέπει να καταβάλει στον συνεταιρισμό.

Keywords
Τυχαία Θέματα