Σε κλειστό οικογενειακό κύκλο η κηδεία του Τζορτζ Μάικλ


Σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο αναμένεται να πραγματοποιηθεί η κηδεία του Τζορτζ Μάικλ, σε ένα ιστορικό κοιμητήριο στη δυτική πλευρά του Λονδίνου με μόλις 30 άτομα να του λένε το τελευταίο «αντίο».

Η κηδεία του τραγουδιστή που πέθανε την ημέρα των Χριστουγέννων σε ηλικία 53 ετών, θα πραγματοποιηθεί, σύμφωνα με πληροφορίες της βρετανικής The Sun που επικαλείται η Daily Μail,

στις 26 Μαρτίου. Ωστόσο, τίποτα δεν έχει ακανοινωθεί επίσημα από την οικογένεια.

Το κοιμητήριο του 19ου αιώνα που θα αναπαυθεί ο Τζορτζ Μάικλ είναι ένα από τα ιστορικότερα της Βρετανίας καθώς εκεί αναπαύονται προσωπικότητες όπως ο Καρλ Μαρξ, ο Τζορτζ Έλιοτ και ο ζωγράφος Χένρι Μουρ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες της βρετανικής εφημερίδας, τον επικήδειο λόγο θα εκφωνήσει η Τζέρι Χόρνερ από τις Spice Girl καθώς το έτερον του ήμισυ στους Wham! Άντριου Ρίντζλεϊ, φοβήθηκε ότι δεν θα μπορούσε να μιλήσει λόγο της συγκίνησης. Ωστόσο δεν είναι σίγουρη η επιλογή της Χόρνερ καθώς ανάμεσα στους φίλους του Τζορτζ Μάικλ, η ίδια δεν ήταν ένα πολύ κοντινό του πρόσωπο και κάποια κοντινά του άτομα αντέδρασαν με αυτή την επιλογή.

Σημειώνεται πως ο ιατροδικαστής επιβεβαίωσε πως ο Τζορτζ Μάικλ πέθανε από φυσικά αίτια καθώς έπασχε από μυοκαρδιοπάθεια και μυοκαρδίτιδα, καθώς και από ηπατική στεάτωση (λιπώδες ήπαρ).
Όπως επιβεβαίωσαν οι αρχές η υπόθεση έκλεισε και επίσημα ενώ δεν θα ακολουθήσει περαιτέρω έρευνα για τα αίτια θανάτου του τραγουδιστή.

Keywords
Τυχαία Θέματα