Σε εξέλιξη η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στο κέντρο της Αθήνας

11:46 1/5/2017 - Πηγή: Pagenews

Σωματεία και επιτροπές αγώνα από τους κλάδους Οικοδόμων, Ηλεκτρολόγων, Ξύλου, Τροφίμων - Ποτών, Τύπου - Χάρτου, Μετάλλου, Φαρμάκου, Ενέργειας, Ιματισμού, Εμπορίου, Ιδιωτικών Υπαλλήλων, Λογιστών, Καθαριστών -ριών, Μεταφορών, Δημόσιας και Ιδιωτικής Εκπαίδευσης, Καλλιτεχνών, ΜΜΕ, Σύλλογοι αυτοαπασχολούμενων και ΕΒΕ. Συνδικάτα Επισιτισμού - Τουρισμού, Τηλεπικοινωνιών, Χρηματοπιστωτικού, Λαϊκές Επιτροπές και μαζικοί φορείς Κεντρικού, Δυτικού, Βόρειου Τομέα, Μεσογείων, Συνταξιούχων,

Φοιτητικοί και Σπουδαστικοί σύλλογοι. Σωματεία και επιτροπές αγώνα από τον κλάδο της Υγείας, Λαϊκές Επιτροπές και μαζικοί φορείς Ανατολικού Τομέα. Σωματεία και επιτροπές αγώνα των ΟΤΑ και της Δημόσιας Διοίκησης, Λαϊκές Επιτροπές και μαζικοί φορείς Νότιου Τομέα έχουν συγκεντρωθεί από νωρίς το πρωί της Δευτέρας στο Σύνταγμα.

Με συνθήματα κατά των νέων μέτρων πραγματοποιείται αυτή την ώρα η πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ και αναμένεται η πορεία προς την Αμερικανική Πρεσβεία.

Οι περισσότεροι κεντρικοί δρόμοι στην καρδιά της Αθήνας έχουν κλείσει, ενώ είναι έντονη η αστυνομική παρουσία, καθώς η πορεία του ΠΑΜΕ αναμένεται να περάσει έξω από το Hilton, την ώρα που η κυβέρνηση και οι δανειστές βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για το 4ο Μνημόνιο.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι πολλά από τα συνθήματα είναι, όπως μεταφέρει το 902.gr, γραμμένα στα τουρκικά αλλά και τα αραβικά, καθώς οι Έλληνες εργάτες θέλουν να στείλουν το μήνυμα ότι πρόκειται για ένα κοινό αγώνα όλων των χωρών για έναν κόσμο χωρίς εκμετάλλευση, πολέμους, προσφυγιά.

Να σημειωθεί ότι στη συγκέντρωση συμμετέχει και αντιπροσωπεία της κεντρικής επιτροπής του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Γραμματέα του κόμματος, Δημήτρη Κουτσούμπα.

Keywords
Τυχαία Θέματα