Ρίγη συγκίνησης στην απονομή του χρυσού μεταλλίου στη Στεφανίδη

21:38 7/8/2017 - Πηγή: Pagenews

Άμστερνταμ, Βελιγράδι, Ρίο και τώρα… Λονδίνο! Η Κατερίνα Στεφανίδη ανέβηκε για ακόμη μια φορά στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου και ο Εθνικός Ύμνος της χώρας μας ακούστηκε και στην αγγλική πρωτεύουσα.

Το «χρυσό» κορίτσι του ελληνικού στίβου που την Κυριακή… πέταξε στα 4,91μ. και «διαλύοντας» το πανελλήνιο ρεκόρ, απέδειξε ότι δεν έχει.. αντίπαλο στο άλμα επί κοντώ, κατέκτησε την κορυφή στο επί κοντώ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Λονδίνου και προκάλεσε ρίγη συγκίνησης, με την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.

Mάλιστα, πριν από την απονομή, το Ολυμπιακό

Στάδιο του Λονδίνου χόρεψε… συρτάκι!

Θυμίζουμε, η 27χρονη αθλήτρια είναι, αυτήν τη στιγμή, Ευρωπαία Πρωταθλήτρια ανοιχτού και κλειστού στίβου, χρυσή Ολυμπιονίκης και Παγκόσμια Πρωταθλήτρια!

Το μόνο που λείπει από τη… συλλογή της, δηλαδή, είναι το χρυσό σε Παγκόσμιο κλειστού στίβου, καθώς, το 2016, στο Πόρτλαντ, είχε τερματίσει τρίτη. Θα έχει, ωστόσο, την ευκαιρία της του χρόνου, και πάλι στην Αγγλία, και συγκεκριμένα στο Μπέρμιγχαμ -πριν, φυσικά, το Ευρωπαϊκό του Βερολίνου, τον επόμενο Αύγουστο.

Αυτό, δε, είναι το πρώτο χρυσό για τη χώρα μας σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα με από 14 χρόνια και την επιτυχία της Μιρέλα Μανιάνι (ακοντισμός) στο Παρίσι!

Δείτε την απονομή του χρυσού μεταλλίου στην Κατερίνα Στεφανίδη και την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου:

Keywords
Τυχαία Θέματα